El videoclip

Timeline created by Rafael Canales Soto
In Music
 • Estrena de: A Hard Day's Night

  Estrena de: A Hard Day's Night
  "A Hard Day's NIght" es una important pel·lícula musical dirigida per Richard Lester, en aquesta pel·lícula es exposaba musicalment al grup britànic "The Beatles" i es repassaven moltes de les seues cançons, açó la convrtir en un precedent de els vieoclips musicals.
 • El primer videoclip: "Bohemian Rhapsody"

  El primer videoclip: "Bohemian Rhapsody"
  El que es considera el primer videoclip de la història es el de la cançó "Bohemian Rhapsody" del grup Queen, aques videoclip dirigit per Brosse Gowers va ser emés moltes vegades per la televisió i açó va transformar la cançó en un himne de la época i va marcar un abans y un després en el mon de la música rock.
 • MTV: Music Television Video

  MTV: Music Television Video
  MTV va ser un canal de televisió dedicat a las 2 hors del dia a els videoclips, aquest canal es va estrenar reproduint el videoclip de la cançó "Video Killed the Radio Star" de The Buggles.
 • "Thriller"

  "Thriller"
  Aquesta cançó de el cantant pop Michael Jackson es va tornar el mijor videoclip segons una enquesta feta per l'MVP americà. Elvideoclip dirigit per John Landis destacaba per el seu increïble maquillatge, una coreografia molt elaborada i un guió que relatava una història de por. Aquest artista va apropar els videoclips al seté art.
 • "The Reflex"

  "The Reflex"
  Aquesta cançó de Duran Duran es va convertir en un éxit en banda per el seu videoclip, i per cançons amb videoclips com el de "The Reflex" Duran Duran es va convertir en la millor banda de pop dels 80, segons molta gent.
 • Period: to

  Panoram

  Durant els anys 40 la Panoram va ser popular en América. Es tractava de una màquina que reproduia 8 videos curts musicals de una duració de tres minuts en una mateixa cinta.
 • Period: to

  Éxit de la "Scopietone"

  La Scopitone era un aparell que reproduïa films musicals a color a elecció del consumidor. Aquests aparells es van ficar als bars amb l'intenció de atraure a la gent a ells. Els vídeos musicals que reproduia aquesta máquina tractaven de il·lustrar la canço i de fer-ho d'una manera sexy. El seu éxit va ser bàsicament durant els anys 60.
 • Period: to

  Talk Show

  Els "Talk Shows", durant els finals dels 70 y en els 80, eren programes de la televisió que mesclaven diverses seccions amb actuacions d'artistes. Aquest tipus de actuacions va fer que els artistes es centraven més en les coreografíes que en les cançons.