El meu futur

Timeline created by Pablo Bagan
 • Period: to

  2021

  Acabaré tercer i m'aniré a fer cuart a una altre escola per preparar-me per fer el batxillerat dual ja que el meu objectiu es conseguir una beca esportiva a estats units i jugar a la lliga universitaria de bàsquet d’alla.
  Entrenaré 1 hora al dia mínim a bàsquet i així fins la universitat ja que per conseguir la beca no només necessito el batxillerat dual també necessito tenir un molt bon nivell basquetbolistic.
 • Period: to

  2022

  Acabaré quart i començaré el batxillerat dual, triare el cientific tecnologic, de matèries faré:
  - LLengua catalana
  - Llengua castellana
  - Llengua estrangera
  - Filosofia
  - Educació física
  - Ciències per al món contemporani
  - Cultura religiosa I d’optatives faré
  - Física
  - Química
  - Dibuix tècnic
  - Tecnologia industrial També duplicare les hores de entreno diàries per seguir pujant el nivell, però sense deixar de banda els estudis, ja que vull tindre una mitja més alta que vuit del batxillerat.
 • Period: to

  2023

  Acabare 1r de batxillerat i començare 2n de batxillerat, seguire amb les mateixes optatives ja que son les més indicades per el que vull ser de gran. Em centrare en millorar el meu anglés i continuare fent les mateixes hores de entreno per seguir millorant i conseguir la beca esportiva. A l'estiu entrenare al meu poble o m'anire a un campus de basquet, ja que hi ha tindre un bon nivell d'anglés i el que m'interesa es ser de els millors jugadors de la meva edat.
 • Period: to

  2024

  Acabare el batxillerat i intentare conseguir una beca esportiva del 75% o 100%, ho fare per aquesta pagina: https://vtsports.es
  Apart del meu nivell com a jugador, tindre el batxillerat dual i una mitja de vuit/set, la qual cosa em fara molt més apte per la beca que un juugador qualsevol. Pero abans fare el SAT que es la selectivitat americana.
 • Period: to

  2024

  Intentare conseguir una beca per a la universitat Duke (https://pratt.duke.edu/research/data), ja que es una de les millors universitats si parlem de basquet i te just la carrera que vull fer que és ciència de dades, informàtica avançada i sistemes intel·ligents.
 • Period: to

  2025 opcio 1

  Abre acabat el 1er any de carera, y el meu primer any com a "freshman" en l'equip de la universitat DUKE. Si soc la estrella de l'equip hem centrare molt en el basquet i intentare entrar en el draft de la nba al acabat el segon any de carrera y deixar els estudis enrere,
 • Period: to

  2025/27/28/29 opcio 2

  Fare la carrera, i jugare com a suplent en l'equip de la universitat DUKE. Com no sere la estrella del equip hem centrare en la meva carrera d'informatica avançada i de sistemas per poder treballar en un futur a Estats Units.
 • Period: to

  2026 opcio 1

  Acabare el segon any de carrera i si he fet una bona temporada com a titular de l'equip entrare en el draft per anar a la nba, deixant els estudis i la universitat enrere