El blues

Timeline created by amina blues
In Music
 • Period: to

  primeras aparicions del blues

  Las primeras fonts que tenim ho situan al sur d'Estats Units, en el que es coneix com “Deep South” i, al mateix temps, en ciutats del nord como Chicago i Nueva York.
 • grabació (Crazy Blues)

  grabació (Crazy Blues)
  La cançó Crazy Blues, va ser grabada al 1920 per Mamie Smith que a pasat a la história de la música per ser la primera dona negra en grabar una disquera.
 • Robert Jhoanson

  Robert Jhoanson
  Va ser un cantant, compositor i guitarrista Nord-Americà del blues, conegut com el Rey del Blues del Delta. Las seves grabacions de 1936 a 1937 mostran una notable combinació de talent per cantar, tocar la guitarra i compondre cançons (a més d'haber deixat grabades només veint-i-nou, van influir en varias generacions de músics). Ja que va morir als 27 anys.
 • King of the blues (B. B. King)

  King of the blues (B. B. King)
  King of the Blues és un àlbum de B. B. King. Inclueix la majoría de la música més popular de King i algunas de les seves grabacions més recentes.
  el seu primer disc va sortir al 1949, el segon al 1966, el tercer al 1969 i el quart al 1979.
 • Period: to

  R & B

  En els seus orígens, entre 1950 y 1970 las bandas de Rhythm and Blues consistian en un piano, una o dos guitarras, baix, bateria i un o dos saxosfons, generalment acompañats por un o varis vocalistes. Les seves líricas estaven basades en les experiéncias propias de la comunitat negra com part de la soicietat nord-Americana de l'época.
 • Manish Boy

  Manish Boy
  La revista Rolling Stone considera aquesta cançó de les millors 500 a tota la história i al intèrprete un dels 100 més grans en tots els temps.
 • Jhon Lee Hooker

  Jhon Lee Hooker
  Jhon Lee Hooker va barrejar el seu estil de blues amb elements del rock i va començar a tocar amb joves músics blancs.