EDAT MODERNA

 • 1492

  Descobrimen d'America

  En Cristobal Colon va descobrir America volguent anar a la india perque volia demostrar que la terra era rodona.Els reis catolics varen encomenar aques encarreg a en Cristobal Colon.Amb el descobriment de america s'inicia l'imperi Hispanic:es va importar or d'america,nous aliments.I gracies a aixó varen comprar nous vaixells i s'amplia el territori.
 • La decadencia de l'imperi Hispanic

  Decadencia amb perdua de territoris ja que amb un segle i va aver tres reis, hi havia guerres constants i per rematar:va haver una crisi aconomica i al 1630 els pobles estaven farts i es van revelar
 • Gerra de succeció

  És va morir el rei Carles II i una part de la població volia que governes un princep francés i l'altre part de la població voli que governes Carles d'Austria.
 • Final de la guerra de succeció

  Al final en Carles va acabar sent el rei d'Austria i va guanyar el frances i Espanya va acabant perdent territoris.
 • La revolució francesa

  Va ser uns dels acontesiments més importants d'europa perque va separar la edad moderna de la edad contemporania i va ser el major canvi politic i social que se ha produit a la historia. Es va causar per els ciutadans que es varen enfrentar contra el rei però en aquest cop varen guanyar els ciutadants.