Correr sense por

Timeline created by clara06
 • Va néixer la Sàmia

  Va néixer la Sàmia
  Al 1991 va néixer la Sàmia
 • La cursa anual de Mogadiscio

  La Sàmia només tenia vuit anys, porò portava preparant-se per aquella cursa des de feia un any. Després d'aquella cursa l'Alí se'n va adonar de que ell no estava fet per correr, així que va decidir que li faria d'entrenador a la Sàmia.
 • "només tenia vuit anys"

 • La seva primera competició però no la última

  La seva primera competició però no la última
  Quan la Sàmia tenia deu anys ja havia passat per situacions dolentes i complicades. Aquell dia va quedar primera, i com el seu pare li havia promès li va regalar unes vambes quan tornaven de la cursa un diari empès pel vent va anar a parar als seus peus, hi havia una foto d'en Mo Farah, era un atleta somali, des d'aleshores la Sàmia va tenir clar que seria una atleta i que un dia participaria a les Olimpiàdes.
 • Al-Shabaab aconsegueix arrassar amb l'esperança de tot un poble

  Al-Shabaab aconsegueix arrassar amb l'esperança de tot un poble
  “Al-Shabaab havia aconseguit arrasar l’esperança de tot un poble. Tot el que fins aquell dia havia estat difícil, però possible, es va tornar impossible. D’una tacada havien escombrat el somni, l’esperança i la llibertat.” (pàg 87).
 • Mort del pare de la Sàmia

  Mort del pare de la Sàmia
  El pare de la Sàmia va morir al mercat de Bakara, que era un lloc concorregut i perfecte pels atemptats. Allà sempre havia mort molta gent desconeguda per la Sàmia, però aquesta vegada havia estat el seu pare.
 • Les olimpiades del 2008

  Les olimpiades del 2008
  El comitè Olímpic va triar a la Samia i a l'Abdi Said perquè representessin a Somalia als Jocs Olímpics del 2008.otes les corredores van arribar a la meta quan ella encara estava a la segona meitat de la pista.
 • La Samia fa el viatje

  La Samia fa el viatje
  La Samia va decidir anar a Addis Abeba, el cas és que coneixia un entrenador que s’havia interessat en ella. La Samia li havia dit que no, ella volia guanyar els Jocs Olímpics, per representant a Somalia. Però tot havia canviat, va decidir marxar a Abdis Abeba per poder participar als Jocs Olímpics del 2012. L'estada no era com s'esperava, no tenia els papers necesaris i no la deixaven córrer a l'estadi formalment. Per aquesta raó va decidir emprendre el viatge.
 • Sovreviure és complicat

  Sovreviure és complicat
  Les condicions del viatge eren inhumanes. Quan faltava poc per al seu destí la barca es va quedar aturada, i van haver d'esperar a que una altra barca els remolques, però no va passar. La gent es va començar a posar nerviosa, deien que mai arribarien a Itàlia i que els tornarien enrere cap a Líbia. La barca va tirar unes cordes per si algú es tirava, i la gent es va començar a tirar. Aleshores la Sàmia es va tirar.