Ledat contempornia 1 638

Canvis de l'Edat Contemporània

 • Period: to

  Industrialització

  L'economia al segle XIX tambe viu un cambi amb L'industrialització en dues fases 1 entre 1750 i 1840 i la segona entre 1880 i 1914.
 • The labor movement

  The labor movement
  In 1810 the first labor movements began, known as machine breakers, which fought against machinism. Because the working conditions were terrible, they were paid very little, they worked long hours a day and they did not have health insurance, they were revealed.
 • Pla d'Ildefons Cerdà

  Pla d'Ildefons Cerdà
  El Pla Cerdà va ser un pla de reforma i eixample de la ciutat de Barcelona de 1860 que seguia criteris del pla hipodàmic, amb una estructura en quadrícula, oberta i igualitària. Va ser creat per l'enginyer Ildefons Cerdà. Els interessos dels propietaris de terra i l'especulació van desvirtuar finalment el pla Cerdà «.
 • Period: to

  Industralització

  el segon cambi va ser de 1880 al 1914, La Segona Revolució Industrial, també coneguda com a Revolució Tecnològica ,va ser una fase d'industrialització ràpida entre finals del segle xix i principis del segle XX. La Primera Revolució Industrial , que va finalitzar a la meitat del segle xix, es va veure marcada per una desacceleració en els invents importants abans de la Segona Revolució Industrial de 1870
 • Pointillism

  Pointillism
  The pointillism is an artistic technique that consists of making a work through the use of tiny dots.It first appeared in1884 in France headed by the neo-impressionist painter Georges Seurat , who was followed by artists such us Henri-Edmon Cross and Vlaho Bukovac.In Italy the pointillist adopted the second name:divisionim
 • The first flying machine

  The first flying machine
  Thanks to the studies of Louis Pierre Mouillard, on the flight of birds, he built his first flying machine in 1886.
 • political changes

  political changes
  He saw II engines of nationalism and LIberalism. Politic change: political change is any transformation that occurs to the political system and its components, where a comparison can be established between a previous state and another successive one of the system, which affects an entire social constructor. It can be done in a peaceful or violent way depending on the case.
 • Period: to

  Cubism

  Cubism was the first avant-garde art movement of the 20th century. It was born in 1907 and ended in 1914 by the painters Pablo Picasso and Georges Braque.
  The cubist movement establishes, for the first time in history, an authentic break with Western art that, until then, was based on the imitation of nature and the idea of beauty, which was then a great scandal, especially among the most conservative.
 • Period: to

  La crisis del 1929

  La prosperitat nord-americana va crear una mentalitat de ràpid enriquiment amb poca feina, el que va afavorir l'auge de la Borsa de Valors de Nova York, lloc on es compraven i es venien les accions de les empreses.Els preus de la Borsa no estaven en relació amb l'alça de l'activitat econòmica real que representaven els títols. Això va fer que la producció econòmica baixés, de manera que la Borsa va entrar en crisi a l'octubre de 1929.Las accions es van convertir en simples papers.
 • The radar

  The radar
  Robert Alexander Watson-Watt was a Scottish engineer and physicist, considered the inventor of radar. Despite this, his patent on the matter in 1935 led the United Kingdom to install the first defense radar network.
 • Period: to

  Second World War

  It was a Belic conflict that involved the whole world influencing all the great power organised into two military alliances: the allies and the power of the elix
 • Women and full citizenship

  Women and full citizenship
  In 1953, women acquired full citizenship. This means that, women have the same level in society. For example, women can be presidents.
 • Canvis a el medi ambient

  Canvis a el medi ambient
  Al segle XX (de 1900 a 1995) s'han produït augments relativament petits en zones terrestres amb sequeres severes o humitats intenses.
 • Forum Universal de les Cultures

  Forum Universal de les Cultures
  El Fòrum Universal de les Cultures 2004 o Fòrum de Barcelona 2004 va ser la primera edició de el Fòrum Universal de les Cultures, que es va organitzar entre el 9 de maig i el 26 de setembre de 2004 a Barcelona (Espanya).
  El Fòrum Barcelona va pivotar sobre tres eixos temàtics, el desenvolupament sostenible, les condicions per a la pau i la diversitat cultural. Aquests temes van ser tractats mitjançant exposicions, espectacles i congressos internacionals.
 • Aigua a Mart

  Aigua a Mart
  En l'any 2008 la NASA va descobrir que hi havia aigua a Mart. L'aigua que van descobrir estava congelada. Es va descobrir gracias a la sonda Phoenix, que va sortir de la terra a l'any 2007.
 • Preu històric del petròli

  Preu històric del petròli
  Durant juliol de 2008, el preu de l'barril de petroli va assolir un rècord històric: 147 dòlars per barril. Aquest augment va ser impulsat per una caiguda en les reserves d'Estats Units, la reculada de el dòlar, la creixent demanda d'economies emergents com la Xina i l'Índia i la inestabilitat política d'exportadors com l'Iran o Nigèria. Aquest nivell de l'preu de l'cru va impulsar artificialment les economies de molts països, sobretot els exportadors.
 • L'acord de París

  L'acord de París
  A causa de que el canvi climàtic es molt dolent, a París, es va crear l'acord de París. Aquest acord el que vol fer, és limitar l'escalfament global per arribar a una temperatura normal per a tot el món.
 • The digitization

   The digitization
  The year 2021 has been an original year. Because society has transformed life by digitizing it. Since by digitizing everything, in general, everything will be much better. In addition, if we digitize our world, there will surely be improvements, for example in: people, technology and the environment.
 • Alto Karabj

  Alto Karabj
  Was a conflict that was between Armenia and Azrbaiyan is a dispute that has reached several entangled countries by the regio of the high karabj and siete distritos circundantes