Beethoven

Timeline created by verne
In Music
 • Period: to

  Beethoven

  Ludwig van Beethoven va ser un compositor, director d'orquestra, pianista i professor de piano alemany. El seu llegat musical abasta, cronològicament, des del Classicisme fins als inicis de l'Romanticisme.
 • Historia de Ludwin van Beethoven

  Historia de Ludwin van Beethoven
  https://canalhistoria.es/perfiles/ludwig-van-beethoven
  Ludwig van Beethoven, batejat com Ludovicus van Beethoven, va ser el segon fill de l'tenor de la cort de Bonn, Johann van Beethoven, i de la jove Maria Magdalena Keverich. Va tenir sis germans dels quals només van sobreviure dos.
 • Historia de Ludwin van Beethoven 2

  Historia de Ludwin van Beethoven 2
  Es creu que el pare de Beethoven va quedar impressionat per les habilitats de Mozart i va voler que el seu fill fos un nou nen prodigi. Li va ensenyar piano, orgue i clarinet. Amb tan sols set anys, va oferir el seu primer concert públic a Colònia.
 • Historia de Ludwin van Beethoven 3

  Historia de Ludwin van Beethoven 3
  Aviat va tenir altres mestres com el compositor i director d'orquestra Christian Gottlob Neefe. Amb ell també es va instruir en filosofia.
 • Part final Historia Ludwin van Beethoven

  Part final Historia Ludwin van Beethoven
  Amb només 11 anys, en 1782, Ludwig van Beethoven va estrenar la seva primera composició: Nou variacions sobre una marxa d'Ernst Christoph Dressler. D'ell es deia que podria ser el pròxim Mozart. Gràcies al seu mestre, Neefe, el jove Beethoven va ser contractat en la cort de el príncep de Colònia. En aquest lloc va tenir l'oportunitat d'aprendre dels millors i de fer-se amb l'elit alemanya.