Assistent Personal

 • Microsoft (1975)

  Microsoft és un empresa tecnològica multinacional, que s'encarrega de crear dispositius electrònics, crear programes informàtics per als dispositus tablet, ordinador, portàtil, etc, també té la funció com a assistent virtual. Va ser fundada el l'1 d'abril del 1975, per Bill Gates i Paul Allen, fins ara l'empresa continua amb el seu treball, creant nous dispositius tecnològics i altres programes.
 • Amazon Home (1994)

  Amazon Assistant és un assistent virtual que el que fa és guardar els productes de qualsevol lloc web a la teva llista de desitjos o registres d'Amazon, i t'ajuda a prendre millors decisions sobre la teva compra a internet, proposan-te productes relacionats o millors, donant recomanacions, etc.
  El seu fundador va ser Jeff Bezos, que ho va fundar el 22 de juliol del 1994, és una de les empreses més importants del món amb un èxit mundial.
 • "Siri" (2011)

  La Siri és un assistent virtual que conté funcions que fan els assistents personals i et fa tot tipus de tasques, "Siri" originalment va ser creada al desembre del 2011 per Dag Kittlaus, Adam Cheyer, Tom Gruber i Norman Winarsky. Apple va decidir comprar Siri INC, (que és on es va crear l'assistent) per poder incloure el primer assistent virtual del món als disspositius mòbils d'Apple, començant a amb el iphone 4S, fins ara ha sigut un èxit i continua evolucionant.
 • Alexa Assistant (2014)

  Alexa Assistant és un assistent virtual desenvolupat per Amazon, que va ser provat per primera vegada en un dispositiu d'altaveu, és un assistent virtual com qualsevol altre però amb una capacitat d'inteligència més superior que la de la intel·ligència humana, va ser fundada el 2014 per Amazon, els seus fundadors són Brewster Kahle i Bruce Gilliat. Alexa s'ha incorporat a Samsung durant els anys, i l'empresa ha anat creixent gràcies a la seva incorporació als dispositius mòbils de Samsung.
 • Google Assistant (2016)

  Google Assistant és un assistent virtual desenvolupat per la IA per google, principalment es pot trobar a la majoria dels dispositius mòbils, dispositius intel·ligent i fins i tot a domèstic intel·ligents. Google Assistant té més coneixements ja que té accès a tota l'informació de google, fins ara ha tingut molt d'èxit, i es seguirà desenvolupant a mesura de les noves actualitzacions que hi hauran i entre altres.
 • Google Home (2016)

  Google Home és un altaveu inalàmbric intel·ligènt creat per Google per fer-li comeptència a Amazon, va ser llançat al mercat al març del 2016, serveix com a assistent personal, ja que té una conexió amb Google Assistant, té les seves mateixes funcions, es molt pràctic, ja que es un dispositiu molt fàcil d'utilitzar, es controla a partir de la veu i a l'actualitat l'empresa segueix fabricant aquests dispositius, amb un bon èxit.