Adventure movies

Timeline created by sofi30
In Film
 • divergent

  divergent
  Autoa: Veronica Roth 19/08/1988
  Després d'una guerra que va devastar el món conegut, els fundadors d'una nova civilització van buscar una manera de garantir una pau duradora. El sistema escollit va ser dividir la societat en cinc grups: Franquesa, Abnegació, Intrepidesa, Erudició i Amistat. Per Beatrice ha arribat el moment d'escollir una d'aquestes faccions, però el resultat de la seva prova no resulta concloent. És una divergent i s'haurà d'amagar en una facció per sobreviure.
 • El corredor del laberint

  El corredor del laberint
  Autor: James Dashner
  La pel·lícula se situa l'any 2024. Quan el protagonista Thomas es desperta, veu que està tancat dins d'un ascensor que va ascendint i no recorda qui és, ni tampoc res del món exterior, a part d'uns somnis estranys sobre una misteriosa organització que es diu C.R.U.E.L. El lloc on ha arribat es diu la Clariana. Aquest espai està envoltat de murs molt alts que impedeixen escapar de la zona. Allà troba un gran grup de nois però cap noia, cap d'ells recorda res del seu passat...
 • Mad max: fúria a la carretera

  Mad max: fúria a la carretera
  Autor: George Miller 03/02/1920
  Ambientada en un futur després d'una guerra nuclear, el món és un erm desèrtic i la civilització s'ha esfondrat.
 • La crida del bosc

  La crida del bosc
  Autor: Jack London 12/01/1876
  Cuenta la historia de Buck, un perro bonachón cuya vida cambia de la noche a la mañana cuando su dueño se muda de California a los exóticos parajes de Alaska, durante la fiebre del oro, a finales del siglo XIX. Como novato de un grupo de perros de trineo (y posteriormente su líder), Buck experimenta una aventura que jamás olvidará, encontrando su lugar en el mundo y convirtiéndose así en su propio amo.