Drone dji sky landscape

2. Inicis dels drons

 • globus aerostàtics no tripulats

  globus aerostàtics no tripulats
  El primer avió no tripulat va ser vist al juliol del 1849 a venecia enviats pels austríacs amb bombes.
 • L'avió automàtic Hewitt-Sperry

  L'avió automàtic Hewitt-Sperry
  Aquest avió va ser creat per l'intel·ligéncia de Sperry. Aquest va ser capaç de volar 50 milles carregada amb una bomba de 300 lliures de pes.
 • El model alemany Siemens Torpede Planador

  El model alemany Siemens Torpede Planador
  Gràcies a Nicolas Tesla i a la seva invenció d’un vehicle que es podia controlar remotament, concretament un vaixell, va despertar l'ànima d’un militar anomenat Elmer Ambrose Sperry i li va sorgir l’idea de crear armes militars que es podían controlar remotament i fent-les utilitzar per portar torpedes, tota aquesta tecnología va seguint avançant i creant torpedes planadors creats per siemens.
 • Avió bomba GB-1 Glide

  Avió bomba GB-1 Glide
  Més endavant les tecnologies van evolucionant i creant nous invents i aeronaus com GB-1 GLIDE utilitzat per portar bombes millor anomenat l’avió bomba, va ser creat exactament per eludir els forces aèries alemanys.
 • El famós Firebee de la companyia Ryan

  El famós Firebee de la companyia Ryan
  Una empresa de Ryan va crear el primer avió autònom que podía mantener-se durant dos hores i alcançar altures extraordinàries sense una persona dins que necessite controlar-lo. Aquest avió va participar a la guerra
  de Vietnam.
 • Aeronau icònica en la guerra del Vietnam

  Aeronau icònica en la guerra del Vietnam
  Els míssils propulsats ​​per doll van sofrir diversos canvis en el seu model militar i designació: «Ryan 147», «AQM-34» i «Coca de Llum» van ser llançats des de l'ala d'un avió Lockheed. 130 Hèrcules, com a coordinador de la nau proveint a tot un esquadró de drons.
 • Model Aquila RPV-dron

  Model Aquila RPV-dron
  Les forces aereas van montar un programa per millorar l’abast i la vigilància als dron i es va crear el primer dron anomenat Aquila RPV-Drone (capaços de portar càmeras i làsers). El dron va anar augmentant de poder però sempre amb un objectiu militar, va haver-hi un atac amb un dron dels estado unidencs en contra dels vietnamites, aquest atac va ser fallit ja que volien matar a una persona important i no va ser el cas.
 • MQ 9 Reaper Drone

   MQ 9 Reaper Drone
  Aquest avió és la ultima generació d'avions militar feta per a aniquilar tot el que s'imposa davant seu. Aquesta es capaç de volar sense tripulació i de ser conduït a milers de quilòmetres que llega a una velocitat de 300 quilòmetres por hora, li ho millor avió no tripulat usada por els vas militar el millor en temps de vol i de carrera registrat.
 • Drons convencionals

  Drons convencionals
  Aquí acaba el viatge dels drons desgraciadament utilitzats primordialment per les guerres i els militars però aquestes tecnologies estan dotades per fer moltes altres cosas com investigacions( com pot ser a un volcà), conservació, salvament de persones, per les infraestructures i sobretot pel futur del transport de mercaderies. Ara des d'aquest any sol queda veure el futur d'aquesta gran tecnología.