Kesha1

Kesha

By pipex21
  • Inici

    Inici
    Als divuit anys d'edat, va signar amb el segell discogràfic de Dr Luke2 i, li va donar a Kesha l'oportunitat de cantar cors per el senzill de Hilton, "Nothing In This World". Va començar cantant cors i escrivint cançons per a altres artistes.
  • DAS

    DAS
    Kesha va signar amb la companyia de David Sonenberg, DAS Communications Inc, amb prou feines interactuant amb Luke després d'això. DAS es va encarregar d'obtenir el millor segell per a ella en un any amb l'opció d'acabar la seva relació si fallaven. Co-va escriure el senzill de The Veronicas, "This Love" amb Toby Gad.
    Mentre que les seves cançons eren usades en programes de televisió, Kesh tenia una segona feina com a cambrera de pisos i agent de borsa.de pisos y agente de bolsa.
  • Prince

    Prince
    Dos anys després d'arribar a Los Angeles, va decidir que volia que Prince produís la seva música i localitzar la seva llar. Després d'haver entrat a la seva casa i ser descoberta, va ser treta, però no abans de deixar-li el demo.
  • Ke$ha, Britney & Katy

    Ke$ha, Britney & Katy
    Va fer cors en la cançó de Britney Spears, "Lace and Leather" i va aparèixer en el vídeo de Katy Perry per el seu senzill "I Kissed a Girl" al 2008.10 DAS aviat va atreure l'atenció de Kara DioGuardi, que volia signar amb Warner. L'acord va fracassar a causa de conflictes de contracte en vigor amb l'etiqueta de Dr Luke. Ella va acabar el seu contracte amb DAS al setembre i es va reunir amb Luke.
  • Ke$ha & Florida

    Ke$ha & Florida
    Kesha va guanyar exposició en els mitjans en el 2009 després d'aparèixer en el senzill número u de Flo Rida, "Right Round" La col.laboració va ser anomenada "un accident" per Kesha, ella havia entrat a una sessió d'enregistrament amb Flo Rida i Luke.Flo Rida li va agradar tant el resultat final que van fer dues cançons més. No obstant això, Kesh no té crèdits en el llançament dels Estats Units de "Right Round" i no va obtenir diners per part seva. També es va negar a aparèixer en el vídeo.
  • Tik-Tok

    Tik-Tok
    Kesha va signar un contracte per diversos discos amb RCA a través de Luke, després d'haver estat buscada per Renta Records i el segell de Florida, com també Atlantic Records. RCA havia notat els seus seguidors en els mitjans socials quan va negociar el seu contracte, per tant es va basar en constuir el seu primer senzill, "Tik Tok". Va ser llançat digitalment a Estats Units a l'agost i es va enviar a la ràdio dos mesos després. Va fer el seu debut a l'escenari en Lollapalozza.
  • Animal

    Animal
    L'àlbum debut de Kesh, Animal, va ser llançat al gener.Va debutar en el número u en Billboard 200 en establir el rècord de major percentatge de quota setmanal digital per a un àlbum en el número un. La cançó "Blah Blah Blah" va debutar en el top 10 als Estats Units, Canadà, Austràlia i Nova Zelanda en la mateixa setmana que l'àlbum venia digitalment."Tik Tok",ha estat en les llistes en onze països i va establir nombrosos rècords als EEUU.Al març, Animal va vendre un milió de còpies a tot el món.
  • Demanda DAS

    Demanda DAS
    Kesha es va presentar en dues top 10 per Taió Creu i 3OH! al març i al maig. Diverses oportunitats van venir per recomanacions de Dr Luke. Més tard aquest mes, els ex gerents de Kesh de DAS presentar una demanda, buscant $ 14 milions de Kesh i $ 12 milions de Luke per les comissions en el seu acord de RCA Records, legant que ella els estrènyer de la seva carrera va baixar la pressió de Luke.
  • Concert benèfic

    Concert benèfic
    Kesha va celebrar un concert benèfic el 16 de juny del 2010 on tot el recaptat aniria per ajudar les víctimes per les indundaciones de maig de 2010 de la seva ciutat natal Nashville.24 recaptar prop de $ 70.000 del evento.25 També va donar 1,000 lliures de menjar de gos a un refugi d'animals per a animals abandonats a la indundación.26
  • Ke$ha ambaixadora

    Ke$ha ambaixadora
    A l'agost, Kesha va ser nomenada ambaixadora de la marca Casio. Kesha va estar en el show del tour a Rihanna, Last Girl on Earth tour. La revista Spin la va anomenar "fantàsticament desagradable"en el seu primer set a Vancouver, Canadá.