Maxresdefault

Txarango

 • La llavor de Txarango

  La llavor de Txarango
  Cal trobar-la l'any 2006, de la convivència en un pis d'estudiants del barri Gòtic de Barcelona del cantant Alguer Miquel, el gutarrista Marcel Làzara "Tito" i el teclista Sergi Carbonell " Hipi". Comencen a participar en concerts que fan al carrer amb músics provinents d'arreu del món.
 • Primers Txarango

  Primers Txarango
  Fan un seguit de concerts per tot Catalunya, però finalment deciseixen separar-se i continuar la seva trajectòria musical en altres projectes.
 • creació del grup

  creació del grup
  Txarango és un grup de música format a Barcelona al 2010, els seus components són del Ripollès , Osona i la Garrotxa.
  Barreja ritmes jamaicans, de rock i sonoritats llatines
 • membres del grup

  membres del grup
  Alguer Miquel (Veu), Marcel Lázara 'Tito' (Veu i guitarra), Sergi Carbonell 'Hipi' (Piano), Joaquim Canals (Bateria), Àlex Pujols (Baix), Pau Puig (Percussió), Ivan López (Saxo tenor) i Jordi Barnola (Trompeta)
 • Welcome to Clownia

  Welcome to Clownia
  És la seva primera gira i recorren els festivals més importants de Catalunya i Espanya. Una gira on el grup va creixent i on es popularitzen sobretot dos temes: Nits amb Txarango i Vola, que formaran part del primer disc.
 • Benvinguts al llarg viatge.

  Benvinguts al llarg viatge.
  Consta de 14 temes alguns dels quals són: La dansa del vestit, Benvinguts, Volveremos....
  El 16 de febrer, dia que comença el Carnestoltes, es publica al seu web gratuïtament, Benvinguts al llarg viatge. El grup tria aquesta festivitat, consagrada a la diversió, com un lligam amb el seu univers alegre i festiu.
  El tema Amagada primavera protagonitza les falques de la diada de Sant Jordi de TV3 i Catalunya Ràdio TV3
 • Idees del grup entrevista

  Idees del grup entrevista
  És un grup hiperreinvindicatiu, hipercombatiu, i descontent amb el món en què vivim. Han escrit allò que pensen amb el seu llenguatge, els seus personatges i la seva imaginació. Està fet de positivisme. els agrada cuidar la lletra, que sigui rítmica i melòdica.
 • S'enlaira

  S'enlaira
  És un projecte on participa Txarango per poder fer arribar una expedició de pallassos sense fronteres als camps de refugiats al Líban.També han participat d'altres projectes.
 • Som Riu

  Som Riu
  El 18 de març de 2014 es publica el nou disc de Txarango anomenat Som Riu. Per tal de presentar el nou disc, el grup va organitzar un nou festival musical. El festival, anomenat Clownia, a més de Txarango va reunir una quinzena de grups i cantants entre els quals destaquen La Troba Kung-Fú, Els Catarres, Cesk Freixas, Strombers, Orxata Sound System, Buhos, Itaca Band, 9 Son, DeudeVeu del programa Oh happy day
 • Nostàlgia i actualitat a Canet Rock

  Nostàlgia i actualitat a Canet Rock
  Aquest any incorpora alguns artistes de la nova generacó ara triomfal a Catalunya, com Els Catarres , Els amics de les Arts, La Iaia, La Pegatina, TXARANGO, Oques Grasses i Sanjosex.
  L'actuació de la Banda Impossible significarà un homenatge a la generació dels anys noranta, que van aconseguir que cantar en català fos una cosa normal.