Línia del temps Edat Moderna

 • 1492

  Descobriment d'Amèrica

  Descobriment d'Amèrica
  Ho va descobrir en Cristobal Colon intentant anar a Asia. El van enviar els Reis Catòlics. Aquest descobriment tant important va causar l'inici de l'Edat Moderna, i així també comença amb l'Imperi Hispànic. Gràcies a això Espanya va estar plena de riqueses:
  -Riquesa (or)
  -Nous aliments(patates, tomàtigues, blat de moro...)
  -Nous territoris( amèrica del sud).Per això els paisos d'Amèrica del sud xerren espanyol.
 • La decadència de l'imperi hispànic

  La decadència de l'imperi hispànic
  Decadència vol dir que es començen a perdre els territoris i s'enpobreix la població. Hipànic vé d'Espanya. Espanya va començar a caure a causa de les guerres interiors. Va haver molta més pobresa a Espanya perquè les guerres costaven molts de doblers. Perque l'any 1630?
  -Perquè tres reis per un segle i feble (no importants)
  -Guerra permanent
  -Les primeres revoltes (habitants contra rei al 1630)
 • Inici de la guerra de Successió

  Inici de la guerra de Successió
  Successió: Es quant el rei es mor i el fill passa a ser rei.
  Hi havia un rei que nomia Carles II que es va morir. Però aquest rei no tenia fills només tenia filles.
  En el seu lloc hi va haver dos candidats per governar el país: Carles (origen alemany) i en Felip (origen françés). Com es suposava n'hi havia uns que botaven a en Carles i havia uns altres que botaven a en Felip. I va començar la guerra de Successió.
 • Fi de la guerra se Successió

  Fi de la guerra se Successió
  Espanya es va dividir en dues parts (és la foto que hi ha al devora) quasi tot espanya (més la part central botava a en Felip) i per l'altra banda hi havia les Illes Balears, tota Catalunya i tota València que volien a en Carles. Espanya quan ja va acabar totes les forces va firmar la pau perdent poder politic i militar.
 • Revolució Francesa- (Fi de l'edat moderna)

  Revolució Francesa- (Fi de l'edat moderna)
  Això va passar a França, quan governava Lluís XVI es feia tot el que ell deia,i ell i els seus nobles que l'apoiaben eren ben rics i ben feliços. Però en canvi la gent normal, els metges, artesans... Pagaven molts diners. Això no els hi va agradar gens i tots van decidir atacar al castell reial, i aixì ho van fer, van atacar al castell reial i moltissimes coses més. Van voler que hagués llibertat, igualtat i la fratenitat. El poble Francés va destronar al rei i a la seva dona decapitant-los.