Les caracteristiques de la monarquia

Timeline created by Susan Ponce
In History
 • 1475

  Ferran II i Isabel I

  Ferran II i Isabel I
  Van ser els primers reis en unir las coronas de Castella i Aragó.
  dos dels fets importants que van fer son:van conquistar Granada i van obtenir el descubrimet de America ,Isabell va morir 1504, Ferran va quedar unicament com rei de Aragó pasant castella a la seva filla Juana y el seu marit Felip.Ferran va morir l'any 1506
 • 1485

  Enrrique VII

  Enrrique VII
  Rei d'Anglaterra i Senyor d'Irlanda..Quan el rei Eduardo IV (de la Casa de York) va arrabassar el tron a Enric VI (de la Casa de Lancaster) en 1471, Enrique, que pertanyia a la Casa de Lancaster, va haver d'escapar a Bretanya.
  En 1483 es va dirigir a Gal·les, on va reunir un exèrcit. L'any 1485, en la batalla de Bosworth Field, va vèncer a Ricardo, que va morir en la lluita.
 • 1509

  Enrrique VIII

  Enrrique VIII
  Va ser un dels reis d'Anglaterra més destacats de la llarga tradició monàrquica que ostenta el país.el poder absolut que va saber encarnar,fins i tot provocant un fet sense precedents com el trencament de les relacions amb l'Església Catòlica i l'establiment d'un nou culte:el anglicanismo.
 • 1516

  Carles I

  Carles I
  Va regnar junt a la seva mare Juana I, el 23 de octubre va ser coronat rei dels romans y 3 dias despres va ser reconegut emperador electo dels sacro va morir l'any 1558.
 • 1553

  Maria I

  Maria I
  Després de viure marginada durant la seva joventut, amb 37 anys va pujar al tron d'Anglaterra i es va casar amb Felip II d'Espanya. Però el seu breu regnat va deixar un amarg record.María va emprendre una feroç repressió contra tots aquells contraris a la reinstauració del catolicisme,condemnant a la foguera a 273 persones.
 • 1556

  Felipe II

  Felipe II
  Va ser rei d'Espanya des de 1556 fins l'any 1598 durant el seu regnat va realitzar una serie de reformes que va a fectar al pais hispanic per sempre
 • 1558

  Isabel I

  Isabel I
  El regnat de la reina Isabel I va ser un dels més llargs i determinants de la història del seu país.Va arribar en poder després de veure com la seva mare era decapitada per ordre del seu propi pare i viure uns anys reclosa i allunyada de l'ordre successori.Però la destinació va voler que Isabel pugés al tron en 1558 i regnés sobre Anglaterra i Irlanda fins a la seva mort. La reina va estrènyer llaços amb França.
 • Felipe III

  Felipe III
  Felip III va ser rei de les corones de Castella, Aragó i Portugal. Va néixer el 14 d'abril de 1578 a Madrid. Fill de Felip II i de la seva quarta dona, Ana d'Àustria. Va ser proclamat rei el mateix dia de la mort del seu pare, 13 de setembre de 1598; amb ell va començar la decadència de la monarquia austríaca
 • Felipe IV

  Felipe IV
  Nacio el 8 de abril de 1506 en valladolid, En realitat Felip IV ser un rei molt despreocupat por super imperi i por aquesta raó va delegar Moltes funcions importants a sobre col·laboradores Importants Tasques.
 • Carles II

  Carles II
  Va ser rei d'Espanya entre 1665 i 1700. Fill i hereu de Felip IV i de Mariana d'Àustria, va romandre sota la regència de la seva mare fins que va aconseguir la majoria d'edat en 1675.
 • Felipe V

  Felipe V
  Segon fill del gran dofí Luis de França i de Maria Anna Cristina de Baviera, va ser designació hereu de la Corona d'Espanya per l'últim rei espanyol de la dinastia dels Habsburg, Carles II, que murí sense descendència. La coronació de Felip d'Anjou el 1700 com Felipe V d'Espanya supusó l'adveniment de la dinastia borbònica al tron ​​espanyol.
 • Jorge II

  Jorge II
  Va ser l'últim monarca britànic nascut fora de Gran Bretanya, ja que era natural de l'Alemanya septentrionales va col·locar segona en la línia de successió al tron britànic després de l'exclusió de cinquanta catòlics que estaven per sobre d'ella; això es va deure a les actes d'Establiment i Unió,
 • Jorge III

  Jorge III
  Jorge III va ser el tercer monarca britànic de la Casa d'Hannover. Durant el regnat de Jorge III, Gran Bretanya es va alçar com la primera potència dominant, va estendre el seu poder per Amèrica del Nord, incloent la conquesta del Canadà després de la Guerra dels Set Anys, va guanyar la supremacia en l'oceà i va derrotar a Napoleó en les Guerres Napoleòniques, però sens dubte, el rei Jorge III serà recordat per la pèrdua de les colònies, que formarien el nucli dels futurs Estats Units