La política a l'edad moderna

Timeline created by Mariessa
 • 1516

  Van comenzar a reinar els Àustries

  Van comenzar a reinar els Àustries
  Al añy 1516 van comenzar a reinar els autries. Els Áustries van governar, des de Castella, els seus immensos dominis, formats per territoris a Europa, América i el Pacífic.
 • 1517

  La divisió de l'asglesia catòlica

  La divisió de l'asglesia catòlica
  La Reforma va ser un moviment religiós, sorgit de les ideas humanistes, que va provocar la divisió de l'asglesia catòlica. Tot acarregat d'un conflicte iniciat el 1517 pel monjo Matí Luter. Luter creia que el papa, amb el seu comportament, donaba molt mal exemple.
 • Inicia la guerra dels segadors

  Inicia la guerra dels segadors
  Al començament del segle XVII, diverses monarquies europees lluitaven per conquerir més territoris, i per això es van embrancar en una guerra molt llarga, la guerra dels 30 anys, en qual també prenien part de la monarquia francesa i la castellana.
 • Carles felip mort sense fills

  Carles felip mort sense fills
  La dinastia dels Borbons s'inicia amb Felip V, després que Carles II, l'ultim rei dels Àustries espanyols, morís sense haver tingut fills.
 • L'11 de septembre

  L'11 de septembre
  L'11 de septembre de 1714 és el derrer dia del setge de Barcelona, en què la ciutat va caure davant les tropes de Felip d'anjous, que va passar a dir-se Felip V, con a rei d'Espanya.
 • Les dones

  Les dones
  La revolucio Francesa al 1789, va suposar un important avenç en els drets de les dones. Olympe de Gouges va escriure la declaracio dels drets de les dones i la siutadana, al 1791, i Mary Wollstonecraft la Vindicació dels drets de la dona al 1792. Documents que tenien l'objectiu de reclamar els drets de les dones.