Descarga foto edad moderna

L'edat moderna

By Alex81
 • Period: 1400 to

  Renaixement

  El Renaixement va ser una nova concepció del art que es basava en els estils clàssics (grec i romà). Es van inventar noves tècniques com la pintura a l'oli o la perspectiva.
 • 1492

  Descobriment d'Amèrica

  Descobriment d'Amèrica
  A finals del segle XV, Cristòfor Colom va arribar a Amèrica, siguent el seu descobridor.
  Amb aquest decobriment comença l'edat moderna.
 • Period: 1515 to 1556

  Regnat de Carles I

  Va néixer el 24 de febrer de 1500 i va morir el 21 de setembre de 1558. Va ser el segon fill de Joana la Boja i Felip el Bell.
 • 1519

  Primera volta al món

  Primera volta al món
  Va ser una expedició marítima comandada per Fernao de Magalhaes, i desprès de la seva mort, per Juan Sebastian Elcano. Va ser finançada per la corona espanyola. Va sortir de Sanlúcar de Barrameda el 10 d'agost de 1519 i tornà el 8 de setembre de 1522
 • Period: 1556 to

  Regnat de Felip II

  Va néixer el 21 de maig de 1527 i va morir el 13 de setembre de 1598. Va ser fill primer de Carles I de Castella i la seva esposa, la infanta Isabel de Portugal.
 • L'armada invencible

  L'armada invencible
  Va ser el nom que va rebre la gran flota que va armar Felip II de Castella per a la conquesta d'Anglaterra. La intenció de Felip II era envair l'illa, destronar la reina Isabel I, imposar-hi el catolicisme i controlar la política exterior anglesa. No ho van aconseguir ja que la flota anglesa va ser superior a l'espanyola.
 • Period: to

  Regnat de Felip III

  Va néixer el 14 d'abril de 1578 i va morir el 31 de març de 1621. Va ser el quart fill de Felip II i d'Anna d'Àustria i d'Habsburg.
 • Period: to

  Barroc

  El Barroc va ser un estil artístic que comprèn aspectes molt diversos de la cultura i la societat. Va proposar uns valors estètics nous com el predomini del moviment i de la llum i el color per crear les formes
 • Expulsió moriscos

  Expulsió moriscos
  Va ser promulgat per Felip III i ordenaven als moriscos a abandonar els diferents regnes i territoris de la Monarquia Catòlica.
 • Period: to

  Guerra dels 30 anys

  Va ser un conflicte europeu que modificà contínuament les fronteres de nombrosos estats. La principal causa d'aquesta guerra va ser l'avanç del protestantisme ja que els països catòlics, encoratjats pel nou esperit de la Contrareforma, estaven disposats a enfrontar-se amb les armes a aquesta expansió
 • Period: to

  Regnat de Felip IV

  Va néixer el 8 d'abril de 1605 i va morir el 17 de setembre de 1665. Va ser fill de Felip III i de Margarida d'Àustria
 • Period: to

  Guerra dels segadors

  Fou un conflicte bèl·lic que afectà bona part del Principat de Catalunya i que tingué com a efecte la signatura del tractat dels Pirineus entre Espanya i França, segons el qual se separava el comtat de Rosselló, el Conflent, el Vallespir, el Capcir i una part de Cerdanya, que passaren a mans franceses.
 • Period: to

  Regnat de Carles II

  Va néixer el 6 de novembre de 1661 i va morir el 1 de novembre de 1700. Va ser fill de Felip IV i de Maria Anna d'Àustria.
 • Final de la dinastia dels Austries

  Final de la dinastia dels Austries
  Al morir Carles II, no es va trobar cap hereu ja que el rei no va tindre descendència. Això va fer que s'iniciés la guerra de successió que va acabar guanyant la dinastia dels Borbons.
 • Period: to

  Regnat de Felip V

  Va néixer el 19 de desembre de 1683 i va morir el 9 de juliol de 1746. Va ser fill de Lluís de França i de Maria Anna de Baviera
 • Decret de Nova Planta

  Decret de Nova Planta
  És el conjunt de lleis sancionades i promulgades per Felip V a l'inici del seu regnat que implementaren el règim absolutista a la Monarquia d'Espanya. Amb totes aquestes el monarca borbònic s'arrogà la sobirania dels regnes invocant un dret diví.
 • Period: to

  Guerra de Succesió

  Va ser un conflicte bèl·lic internacional que, a més d'afectar el conjunt d'Europa, va incloure la guerra de la reina Anna a Amèrica. La guerra va començar perquè l'emperador Leopold I va reivindicar els drets de la seva nissaga a les corones hispàniques, a més, a mesura que Lluís XIV es va anar mostrant cada vegada més imperialista i agressiu, altres potències europees, com Anglaterra, Portugal i els Països Baixos van aliar-se amb l'imperi per oposar-se a l'expansionisme francès.
 • Period: to

  Regnat de Ferran VI

  Va néixer el 23 de setembre de 1713 i va morir el 10 d'agost de 1759. Va ser el quart fill de Ferran V i de Maria Lluïsa de de Savoia.
 • Period: to

  Regnat de Carles III

  Va néixer el 20 de gener de 1716 i va morir el 14 de desembre de 1788. Va ser el primer fill de Ferran V i de Isabel Farnese
 • Revolució Francesa

  Revolució Francesa
  Va ser una revolució política que va suposar la conquesta del poder per la burgesia i el desplaçament de l'aristocràcia i el clergat. La monarquia absoluta de Lluís XVI era incapaç de millorar crisi financera, fam i debilitat de la vella estructura de classes.
  Aquest esdeveniment va suposar el final de l'edat moderna