EDAT MODERNA

 • 1492

  EDAT MODERNA

  EDAT MODERNA
  Linea del temps l'Edat Moderna
 • Apr 17, 1492

  COMENÇA L'IMPERI ESPANYOL

  COMENÇA L'IMPERI ESPANYOL
  Quan en Critobal Colom va descobrir Amèrica, va exclaviçar, explotar i colonitzar equell trerritori.
  Espanya va començar a robar tot l'or que hi havia. Els altres païssos es van fixar que Espanya anava per unaltre camí i tornava pler dor. Desde aquell moment els altres païssos d'Europa va anar America a cercar or. Espany esteia molt bé econòmicament però va passar una cosa...
 • Oct 12, 1492

  DESCOBRIMENT AMÈRICA

  DESCOBRIMENT AMÈRICA
  L' Edat Moderna va començar l'any 1492 amb el descubriment d'Amèrica gràcies a Cristobal Colom. En Colom va sortir amb tres naus del port de Huelva, Espanya . Ell volia demostrar que la terra no era plana sinó esfèrica i volia trobar una altre ruta per anar més ràpit a la Índia. Quan es va topar amb Amèrica es va penssar que era la índia.
 • DECADÈNCIA DE L'IMPERI ESPANYOL

  DECADÈNCIA DE L'IMPERI ESPANYOL
  Tot va començar al segle XVII. Tres reis varen governar durant un segle però no sabien com governar. Aquests reis eren en Carles II, Felip V i Ferran VI. Espanya defençava Amèrica perquè fos membre de Espanya. Això li va fer crear una guerra permament que va durar 30 anys. Després d'aquesta guerra, Espanya es va quedar malement economicament. La gent del poble no es va quedar de mans creuades i varen começar una gran revolta a l'any 1638, per millorar el poble.
 • GUERRA DE SUCCESSIÓ

  GUERRA DE SUCCESSIÓ
  Tot va començar quan en Carles II no tenia successor i els altres països volien repartir-se Espanya. Però en Carles II no li va agradar gens i va deixar el reinat en herècencia a Felip V.
  En aquest moments Anglaterra, Holanda i l'Imperi Austriac declarà la guerra a Espanya i a França. Per a que el Rei d'Espanya no fos Felip V. Recolçant que fos Carles d'Àustria el futur rei d'Espanya.
  Una part d'Espanya volia a Felip v i l'altre part volia a Carles d'Àsutria.
 • FINAL GUERRA SUCCESSIÓ

  FINAL GUERRA SUCCESSIÓ
  Duran la guerra de successió es creà una guerra civil a Espanya ja que una part volia a Felip V de rei i l'altre part volia a Carles d'Àustria.
  Aquesta guerra havia debilitat a França i comença a establir relacions comercials amb Espanya. També França inicia relacions amb Anglaterra. Això no agradà a Espanya i tallà les relacions amb ella.
  Finalment el Rei felip V renuncia el trono de França i signa la pau amb Anglaterra. Perdent Espanya moltes de les seves colonies.
 • REVOLUCIÓ FRANCESA

  REVOLUCIÓ FRANCESA
  La Revolució Francesa va ser uns dels fets més importants de la història mundial ja que suposà el canvi a l'edat contemporània, a l'any 1789. En aquella època governaba el rei Luís XVI i era una monarquia absoluta. Els seus nobles no pagaven imposts, en canvi la gent del poble sí en pagaven. Farts d'aquesta situació, la gent del poble elaborà una constitució. El 14 de juny de 1789 va començar una guerra contra reis i nobles, que finament guanyaren la gent del poble, decapitant els monarques.