Edat moderna

 • 1492

  Descobriment d'Amèrica

  Descobriment d'Amèrica
  Cristobal Colom va descobrir Amèrica,per error ja que volia arribar a Asia fent una altra ruta. Els reis Catòlics vàren encomanar fer aquest encầrreg.
  Amb el descobriment d'Amèrica s'inicia l'imperi Hispànic: es va importar or d'Amèrica,nous aliments(patates,tomàtiques,cacao en pols,blat..), s'amplia el territori i és va enriqui l'imperi i es varen poder comprar de tot.
 • La decadeǹcia de l'imperi Hispànic

  La decadeǹcia de l'imperi Hispànic
  La decadència amb pèrdua de territoris: molts de reis febles,hi havia 3 reis amb un segle, ja que no sabien controla el territori.
  Hi havia guerres constantment i crisis economiques.la crisis econòmica va fer que la població no tingues diners i s'inicias una època de revoltes.
 • Inici de la guerra de Successió

  Inici de la guerra de Successió
  La guerra de Successió va començar, ja que en"Carles II" el rei d'Espanya, es va enterar que altres països varen veure que el rei no tenia descendència i varen voler arribar a un acord per repartir-se el regnat espanyol a la mort del rei sense comptar amb Carles II, quan va morir el rei el 1700 li va donar la corona a"Felip v". Espanya es va dividir,uns apollaven a Felip V i altres a Carles d'Austria.
 • Final de la guerra de Successió

  La guerra de Successió acaba quan Espanya va fer les paus amb Angleterra, perdent el poder polític i militar.A poc a poc els altres països es varen anar afegint als acords de la pau que es va dir "El tratado de Utrech".
 • La Revolució Francesa

  La Revolució Francesa
  A França governava el rei "Luis XVI", el rei i els nobles eren rics i no havien de pagar impostos, però el poble si que havia de pagar impostos.Les classes socials es varen comprometre a escriure una constitució pels drets i els deures de manera més justa i igualitària. A partir d'aquell moment començaren violents disturbis,gent va anar a salvar els que hi havia tancats a la carcel,els campesinos destruïen els castells...Aixó va acabar amb drets pels ciutadans i idees democràtiques.