B1992310 e4c6 46fc a325 36a1e608fa90

Història d’Espanya

 • Period: 195 BCE to 139 BCE

  Guerra contra Roma

  Les guerres hispanes van ser un conjunt de conflictes intermitents i descoordinats. La caiguda de Numància va marcar la victòria romana.
 • Period: 711 to 722

  Conquesta musulmana

  En la batalla del Guadalete el 711 d.C. les tropes àrabs i bereberes de tariq, liberto de Muza, derroten al ejrcit visigode del rey don Rodrigo.
 • Period: 711 to 1492

  La reconquesta

  La reconquesta és el període que enfronta als regnes cristians amb els musulmans abarca un període de quasi 700 anys. La batalla de les Navas de Tolosa, el 1212, va suposar el començament de la fi de l’Al-Ándalús, la caiguda del qual arribaria el 1492 amb la presa de Granada per part dels Reis Catòlics.
 • Period: 968 to 1225

  Castell de Burgalimar.

  El varen construir els musulmans quan estaven concerint Espanya, cuan els espanyols varen concerir Espanya en el castell varen fer una torre cap al poble.
 • 1020

  Castell de Loarre.

  Castell de Loarre.
  Es un castell d’art romànic amb molts pasadissos i coses per a lliutar va començar el segle XI.
 • 1311

  Castell de Bellever

  Castell de Bellever
  El castell de bellever es el primer castell redo d’Europa i es va edificar a 1311.
 • 1450

  Castell de coca

  El Castell de coca està situat sobre una planícia els arquitectes sevillans del segle 15 com pensaven aquest des ventatge estratègic construint una norma de quasi 15 m que juntament amb els dos recintes a murallats completen el cercle defensiu El Castell d’estil arquitectònic l’únic que combina l’arquitectura cristiana i musulmana a l’exterior.Quant a l’interior arcs gòtics voltes amb mosaics id’aspiració islàmica.
 • 1492

  La conquesta del nou món

  El descobriment d’Amèrica per part de Cristóbal colon 1492 va expandir el món hi va suposar un nou lugar a on explorar i explotar tot el que tenien allí per als regnes europeus.
 • Period: 1500 to

  ¿Cuants reys ha tingut Espanya?

  Espanya 20 reis 500 anys d’història primers reis Isabel de Castella I Fernando d’Aragó fins que ell quan va morir Isabel que delegà tot a Castella Aragó i Navarra ala seva filla Juana I la loca.Els Reis que dugueren al esplendor del país van ser els primers Àustria.El primer Borbo Felipe V va produir la desaparició de la Corona d’Aragó i unificar el país. altres reis que abdicaren foren Carles I Felip II Carles IV,Fernando VII ,Isabel segon ,Alfonso 13.La funció del Rey és anar actes del País.
 • 1519

  Guerra de les comunitats

  Guerra de les comunitats
  Les guerres de les comunitats van ser un alçament armat contra el Rei Carles I, a partir de 1519 i foren revoltes de camperols contra els abusos dels membres de l’alta noblesa.
 • 1568

  Guerra dels 80 anys

  Es va iniciar el 1568 i va consistir en l’intent, de les 17 províncies que avui formen els països baixos, per independitzar-se de l’imperi espanyol.
 • Guerra anglo-espanyola

  Guerra anglo-espanyola
  Quan descobriren Amèrica en 1492 els anglesos volien les riqueses i ataquaren els vaixeis fins que firmaren la pau.
 • Period: to

  Guerra dels 30 anys

  Aquesta guerra va començar siguent una lliuta entre catòlics i protestants que es va convertir en un conflicte brutal que va acabar amb una Espanya i Alemania destroçats.
 • Period: to

  Guerra de succeció

  El conflicte va començar per que Carlos II va morir sense descendència i es varen presentar: Felipe d’Anjou i Carlos de Austria i després de les guerra Felipe va guanyar i es va coronar com Felipe V.
 • Period: to

  Història de la bandera d’Espanya

  Els romans portaven insignes Que mantingueren és visigodes posteriorment foren els àrabs que inclogueren la península les banderes.En la reconquista els col·locar en figures de Castell els seus escuts al final del segle 18 la casa de Borbó va elegir el color groc i vermell. L’escut ha canviat entre 1938 i 1981. La constitució de 1978 indica que la bandera d’Espanya està formada per tres franges horitzontals Bermella groga i vermella, groga doble d’amplària que la bermella.En 1981 actual escut.
 • Period: to

  Guerra d’independencia

  Durant el Rei nat de Carles quart a 1807 una ampli contingent contingent de tropes franceses va penetrar a la península amb el beneplàcit de la Corona i amb l’excusa de que anaven a conquerir Portugal els plans de Napoleó varen canviar el 2 maig 1808 Madrid va viure una l’avaria de la gent del poble contra les tropes Napoleó niques I es va crear la primera constitució del país la Pepa a 1812.
 • Guerres carlistes

  El Rei actual Fernando VII va morir el 1833 i va deixar com hereva la seua filla major, la jove Isabel, decisió que no va agradar a molta gent. Rebutjaren la idea de tindre una dona com a governadora i preferien el germà xicotet del rei, en Carles Maria de Isidro.
 • Castell de butró

  La progressiva consolidació dels estats moderns la utilitat dels Castells va començar a decaure en el segle dinou en Butron seguint el corrent d’art neogòtica van construir sobre les ruïnes d’un castell medieval una fortificació per a fins propis,còpia una construcció de disseny medieval real sense importar la funcionalitat de l’interior.
 • Period: to

  Guerra civil Espanyola

  Desarrollalda a Espanya des del 18 juliol 1936 fins el 1 abril de 1939 entre el bàndol republicà i el bàndol nacional.
  l’inici de la guerra va ser l’intent de cop d’estat del bàndol Nacional.La guerra s’estengué arreu del país de tant d’avançar en territori els sublevats guanyaren la guerra en 1939 i establiren una dictadura militar que acabar el morir Franco el 1975.