Anagrama zer sense fons

linia_temps_zerelsio_(en elaboració)

  • Inicis

    Inicis
    Creació de la Comissió gestora, integrada per 19 membres, representants de tots els sectors; amb la finalitat de sol·licitar la constitució de la ZER El Sió.
  • Comencem a relacionar-nos!

    Comencem a relacionar-nos!
     Curs 1990/1991
    No som zona, però ja hi ha constància de la realització d’activitats conjuntes, com l’acolliment d’alumnes de l’Escola de Magisteri de Bellaterra o l’assistència a Les Avellanes a la 2ª Trobada d’Escoles Rurals de la Noguera.
  • Naixement

    Naixement
     Curs 1991/1992
    Ens constituïm en Zona, amb caràcter provisional, el 15 de març i serà definitiu el 7 d’abril de 1992. Estrenem la samarreta, amb l’anagrama dissenyat per en Josep Blach.
  • Publicació del núm. 0 de la nostra revista

    Publicació del núm. 0 de la nostra revista
     Curs 1992/1993
    Rebuda del 1r. equipament informàtic, que s’establirà als CEIPs de Preixens i de Butsènit. Robatori a l’Escola de Butsènit. Publicació, el dia de Sant Jordi, del núm. 0 de la nostra revista, amb la col·laboració del president de la Generalitat de Catalunya d’aleshores.
  • Primeres colònies

    Primeres colònies
     Curs 1993/1994
    Inici de P3 a les escoles. S’unifiquen els llibres de text a tots els centres de la Zona. A Sta. Maria de Palautordera, on celebrem la Castanyada, els/les alumnes elegeixen per votació el nom de Zona’s magazine, per a la revista. Inauguració de la pista poliesportiva de Puigverd. Dues escoles van a L’Espluga de Francolí de colònies.
  • Primers intercanvis europeus

    Primers intercanvis europeus
     Curs 1994/1995
    Arranjament de l’escola de Les Ventoses. S’inicien el Projectes europeus, els nens i les nenes de Montclar intercanvien materials amb els/les alumnes de l’escola de Bolognola (Itàlia). El 26 de maig se celebra a la ZER la 6ª Trobada d’Escoles Rurals de la Noguera, amb prop de 900 assistents/es. Dues escoles van a Coma-ruga de colònies.