Хроніка повстання у Первомайську

  • Андрій Хартанович:

    "По останній інформації з Одеси виїхало на Первомайськ дві сотні "Беркуту"
  • Володимир Силяков

    "Траса на Київ через Первомайск перекрита помаранчевими машинами. На мітингу близько 500 людей. "Беркут" охороняє автобус з протоколами. В будівлі ОВК на вході вибиті вікна. Видно сліди крові.
  • alpinist.livejournal.com:

    "За вказівкою губернатора Круглова у м.Первомайську була вчинена груба провокація ! На будівлю ОВК№132 вчинено напад , зникли виборчі бюлетені та протоколи з сейфу ОВК, що засвідчують перемогу опозиційного кандидата Аркадія Корнацького. Проти членів ОВК, та журналістів що є свідками примінено фізичну силу та слізогінний газ! У відповідь на злодіяння Круглова мешканці міста перекрили трассу Миколаїв - Київ , з автомобілів будуються барикади! Серед повстанців багато постраждалих, сутички народу з
  • Андрій Хартанович

    Користувач Facebook Андрій Хартанович написав, що з Одеси до Первомайська їдуть бійці "Беркуту". "По останній інформації з Одеси виїхало на Первомайськ дві сотні "Беркуту", - пише Хартанович.
  • Назар Первак:

    "Що ж в нас за блядство твориться тут лудей скоро меліція почне відкрито вбивати, а жодного депутата крім Генадія Москаля і жодного загально національного ЗМІ не має попри обіцянки. Чи вони чекають що Первомайськ встелять трупами щоб був ГАРЯЧИЙ СЮЖЕТ, а другі щоб на чужих кістках розводити демагогію про злочину владі і разом з тим нічого не робити щоб її перемогти???????????"