Descarga (2)

sau

 • com va començar

  com va començar
  El grup es va començar a formar l'any 1986, quan en Carles i en Pep Sala es van conèixer durant la grabació d'un programa pilot de TV3., Aquest mateix any, en Carles interpretava el Cyrano de Bergerac amb Flotats i en Pep dirigia l'Aula d'Estudis Musicals de Vic.La primera actuació junts la van fer a Vic el novembre del 86 amb un grup d'en Pep, la Sean Mc Nanimus & The Big Band Bum Blues. Poc desprès, van fer el primer fitxatge, en Joan Capdevila (anomenat, el tercer Sau), manager i lletrista de
 • primer disc

  primer disc
  El març del 1988 surt a la venda el primer disc: "No puc deixar de fumar" (Audiovisuals de Sarria). La primera actuació oficial de Sau, va ser tot un èxit , va tenir lloc a la discoteca “Rock 34” l' 11 de març. M és tard van editar el primer vídeo, “Sense Estil”. El disc no va funcionar tal com ells pretenien, era d'amunt dels escenaris, on es trobaven mes a gust, la facilitat de comunicació amb el públic,.. en Carles posava “la directa” i la gent es rendia davant del seu poder de seducció A f
 • segon disc

  segon disc
  L'abril de 1989, surt el segon disc, més agressiu, menys pop: "Per la porta de servei" (Picap). Comencen a fer concerts per terres catalanes, apareixen els vídeos de "No he nascut per militar", "Només ho faig per tu", cançons que tocaran a pràcticament tots els concerts de la seva carrera.
 • tercer disc

  tercer disc
  El març de 1990 enregistren a Barcelona i Londres el tercer disc "Quina nit" (Picap). El juny surt a la venda i comença la gira sota el mateix nom. es llençan a la fama, el single "És inutil continuar"es tot un exit, es converteixen en un dels grups de rock català més coneguts i escoltats. En aquest Lp es troba una de les cançons més emblematica del grup: "Boig per tu".
 • moltes actuacions

  moltes actuacions
  El 1991 es any de moltes actuacions: Sala Universal Club (Madrid), Zeleste (Barcelona), Festes de la Merçé (200.000 persones) . El 14 de juny es va celebrar un concert històric al Palau Sant Jordi de Barcelona, amb els Sopa de Cabra, Els Pets i Sangtraït. El concert va ser rècord europeu d'assistència en local tancat (22.104 persones).
 • quina nit

  quina nit
  L'octubre de 91 acaben la gira "Quina Nit" (140 bolos). i comencen a enregistrar el quart disc "El més gran dels pecadors" (Emi), surt a la venda el febrer de 1992 i es el primer doble LP, comença l'evolució cap un estil més roquer, hi col·lobora en Phil Manzanera (Roxy Music).
 • altres discos

  altres discos
  No paren de fer concerts, el crit de guerrra d'en Carles: "Sou collonuts" resona damunt tots els escenaris. L' any 1992 s'enregistra un dels concerts més emblamatics del grup, "Concert de mitjanit" (Emi). hi participavan musics consagrats com: Robbie Robertson (The Band), Phil Manzanera (Roxy Music), Luz Cazal, Carlos Segarra i Dani Nello (Los Rebeldes). Tambè es publica el dics enomenat "Els Singles". Junts de nou per primer copCançons perdudes, rareses, remesclesSet El 1994 continuen amb mo
 • quan es va acabar

  quan es va acabar
  L'any 2003 surt es publica "Un grapat de cançons per si mai et fan falta" (Picap). Recopilació definitiva de Sau, trilogia amb les millors cançons del grup. Va sortir a la venda en dos formats diferents, per una banda els tres discos junts i agru­pats en una capsa especial, i per l'altra els tres discos venuts per separat.