Doctor prats

Doctor Prats

By jespin.
 • Els Inicis

  Els Inicis
  Marc Riera va decidir crear un projecte a partir d’unes cançons que havia anat composant durant els últims anys,, després de la seva sortida del grup Kayo Malayo. Ramon Figueras a la trompeta i el Josep Jaume Rey a la guitarra i també amb l’Oriol Cors a la bateria, el Victor Martínez al teclat i el Guillem Boltó al trombó.
 • La Gira

  La Gira
  Va ser una gira increïble, amb un directe amb molta energia i molt sorprenent, la rebuda del públic era sempre espectacular i el grup anava acumulant nous seguidors concert rera concert.
 • Primer Concert

  Primer Concert
  El dia 11 d’abril de 2015 Doctor Prats va fer el seu primer concert a la sala Faktoria de Terrassa, amb molta gent, amb la col·laboració de grups com La Carrau, Sense Sal i Kayo Malayo.
  Aquell any van aribar a fer mes de 50 concerts.
 • Fi de la gira

  Fi de la gira
  El dia 22 de novembre va acabar la gira en el mateix lloc en el que va començar.
  Van anunciar que l'any que vinent tornarien amb un nou disc
 • Primer Disc

  Primer Disc
  Patates amb Peix va ser el seu primer disc.Va tindre una gran rebuda poc desprès es va publicar el seu primer videoclip “Rockamboleska”
 • Aham Sigah

  Aham Sigah
  El grup va decidir fer un segon disc al finals del 2016.Aquest segon disc porta per nom “Aham Sigah” que es un crit de guerra que va sorgir durant la gira del 2015. En quest disc tots els membres van poder formar part del procés de creació.
 • El Festribal 2017

  El Festribal 2017
  El 2017 va començar fort, cada cop el public era més nombrós .
  El mes de març Doctor Prats rebia el premi Enderrock a la millor cançó per “Ara!” i dues nominacions (millor disc i millor directe).
 • Venim de Lluny

  Venim de Lluny
  A la tardor de 2017 el grup es va tancar al local d’assaig a preparar els temes d’un tercer disc.. 3 discos en 3 anys.
  Aquest tercer disc seria un disc especial, el Marc ja no n’era l’únic compositor, el Guillem va fer dos cançons (el Raïm es fa Pansa i Les Teves Pigues) , l’Oriol tres (Jo Vinc de Lluny, Ara Ve Ara Se’n Va i Deixa’t Anar) i el Ramon també va aportar una idea inicial que acabaria sent la cançó Tu Fas.
 • Caminem Lluny

  Caminem Lluny
  El primer single “Caminem Lluny” va ser presentat l’abril de 2018 . Tracta el tema del bullying a les escoles. Una idea original del Marc Riera i que no va tardar a viralitzar-se. Va acabar éssent un dels videoclips catalans més vistos del 2018 a YouTube.
 • Avui lluny és més aprop

  Avui lluny és més aprop
  El 2019 es presenta amb una agenda de concerts molt extensa, d’entre els quals el Canet Rock i el Doctor Music Festival.a