1

AMICS DE LES ARTS

 • 2017 BCE

  Un estrany poder

  Un estrany poder
  Un estrany poder es el disc més nou que Els Amics de les Arts han tret .El 4rt disc d'estudi d'Els Amics de les Arts. Produït, gravat i mesclat per Tony Doogan. Masteritzat per Greg Calbi (Sterling Sound NYC)
 • 2014 BCE

  Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure

  Només d’entrar hi ha sempre el dinosaure
  Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure és el quart disc d'estudi de la banda. Gravat a Estudis Ground durant els mesos de gener i febrer de 2014.
 • 2012 BCE

  Espècies per catalogar

  Espècies per catalogar
  Amb Espècies per catalogar ens conviden a explorar un món ple d’experiències úniques, de personatges molt allunyats dels tòpics i d’escenaris ubicats entre la realitat i la ciència ficció. Un àlbum que manté la personalitat del grup i alhora evoluciona cap a noves textures sonores i temàtiques.
 • 2009 BCE

  Bed & Breakfast

  Bed & Breakfast
  Les dotze cançons d’aquest disc parlen d’històries quotidianes i de relacions de parella, però sempre des de l’humor. Parlen d’històries en les que tothom es pot veure reflectit, i és que la proximitat és un dels punts forts del grup. Bed & Breakfast és un disc farcit de melodies pop, folk i electrònica, amb lletres brillants que destil·len quotidianitat i ironia.
 • 2008 BCE

  Castafiore Cabaret

  Castafiore Cabaret
  És el seu primer disc d’estudi . Sis cançons noves de les que tres en segueixen escoltant als concerts. D’una d’elles, Déjà vu se n’ha fet un llibre d’il·lustracions. Una edició especial d’aquest CD es va repartir amb el número 153 de la revista Enderrock.
 • 2007 BCE

  Roulotte Polar

  Roulotte Polar
  Minimalisme, electrònica i poesia es donen la mà en aquest treball. Cinc cançons fetes a distància ja que Els Amics estaven repartits pel món
 • 2005 BCE

  CREACIÓ

  CREACIÓ
  Els Amics de les Arts són un grup de música català creat l'any 2005 a Barcelona. Els seus membres són Dani Alegret, Joan Enric Barceló, Eduard Costa i Ferran Piqué.
 • 2005 BCE

  Catalonautes

  Catalonautes
  Disc gravat en temps rècord, quatre cançons en una sola tarda. Ells el van descriure així: “Postmodernitat i catalanitat barrejades en un tractat d’autocrítica farcit d’humor àcid i corrosiu