Linia de temps

 • Work songs

  Work songs
  Una cançó de treball sol ser una cançó rítmica cantada a capella per aquelles persones que exerceixen tasques físiques i repetitives; probablement, el motiu d'aquestes cançons és el de reduir el avorriment al realitzar aquestes tasques.
  https://youtu.be/sI8NH1421-c
 • Gòspel

  Gòspel
  La música gòspel , música espiritual o música evangèlica , en la seva definició més restrictiva és la música religiosa nord-americana que va sorgir de les centenars d'esglésies pentecostals , protestants evangèliques afroamericanes al segle XVIII i que es va fer molt popular durant la dècada de 1930 . Més generalment, sol incloure també la música religiosa composta i cantada per cantants cristians meridionals, independentment de la seva ètnia.
  https://youtu.be/olQrCfkvbGw
 • Ragtime

  Ragtime
  Ragtime abreujat en ocasions com « rag », és un gènere musical nord-americà que es va popularitzar a finals de segle XIX derivat de la marxa , caracteritzat per una melodia sincopada i un ritme accentuat en els temps imparells (primer i tercer). Entre els seus arrels apareixen elements de marxa en l'estil de John Philip Sousa i de ritmes provinents de la música africana.
  https://youtu.be/Ce9Jtl9D6FQ
 • Period: to

  Inicis del Jazz

 • Rithm and blues

  Rithm and blues
  El rhythm and blues , sovint abreujat com R & B o RnB és un gènere de música popular afroamericana que va tenir el seu origen en Estats Units en els anys 1940 a partir d'el blues , el jazz i el gòspel. Es va descriure com «una música basada en el jazz , moguda, urbana i amb un ritme insistent. Va constituir la base musical per al desenvolupament de l' rock and roll.
  https://youtu.be/3JWTaaS7LdU
 • Soul

  Soul
  El soul és un terme adoptat per descriure la música afroamericana als Estats Units a mesura que aquesta va evolucionar entre les dècades de 1950 i 1970. També l'hi considera simplement com un terme nou per al gènere musical conegut com Rhythm and blues (R & B).
  https://youtu.be/COiIC3A0ROM
 • Guns N' Roses

  Guns N' Roses
  Es una banda nord-americana de hard rock formada en Hollywood a la zona de Sunset Strip , al voltant de Santa Mònica , a l'àrea metropolitana de Los Angeles , Califòrnia
 • Blues

  Blues
  Originari de les comunitats afroamericanes de sud dels Estats Units.
  https://youtu.be/KEfzmf8CiAs