Portada

Lax n busto

 • La creacio del grup

  La creacio del grup
  Els Lax'n Busto es formen l'any 1986 al Vendrell
 • primer disc

  primer disc
  El 1989 editen el seu primer disc, fan un concurs per triar la portada i comencen la gira del Vas de punt?...o què!.
 • exits d or

  exits d or
  El 1991 editen el segon LP Lax'nBusto i graven el vídeo de la cançó "Miami Beach". Per aquest disc, l'any 2006 obtenen un disc d'or (+ de 40.000 copies venudes). El 1992 van començar amb la reedició del LP Vas a punt?...o què. Són guardonats amb el 5è Èxits d'Or Català i enregistren un mini CD‐maxisingle titulat Inhurted.
 • van tornar al escenari

  van tornar al escenari
  l 2002 els Lax'n'Busto van tornar als escenaris amb el seu nou muntatge Elèctric Tour 2002 que va ser el laboratori per experimentar i posar a prova les noves cançons que desprès van formar part del seu nou disc Morfina. 2003... Morfina parla dels sentiments, parla de passions, parla de por i de nostàlgia i, perquè no, també parla en broma.
 • 20 anys de musica

  20 anys de musica
  2006... vint anys de Lax'n'Busto... vint anys de directes, vint anys de música... reben els premis Enderrock 2006 a un dels millors grups pop‐rock català del 2005 i a la millor portada pel disc Grans Èxits. Un any de canvis on el Pemi Fortuny deixa el grup per anar a Sierra Leone per desenvolupar un projecte solidari com a cooperant i s'incorpora al grup el cantant manresà Salva Racero.