Elpais evolucionhumana s

Espècies evolució humana

 • 30,000 BCE

  Els Austrolipithecus

  Els Austrolipithecus
  Van existir fa 3 milions d'anys, d'aquests hi havia 3 subespecies, l'Africanus, l'Afarensis i el Robustus, es molt probable que l'Africanus fos el que va donar origen al genere Homo, les caracteristicas principals de l'escecie eren una petita capacitat craneal
  i la postura bípeda
 • 20,000 BCE

  Homo Habilis

  Homo Habilis
  Espècie d'homínid que va viure fa 2 milions d'anys, s'assembla molt mes als humans que l'Australopithecus. La principal caracteristica consiteix en que tenen el crani amb una forma mes rodona, i per tant la capacitat craneal a augmentat, encara tenen els dits una mica curvats degut a quant utilitzaven els arbres.
 • 18,000 BCE

  Homo Erectus

  Homo Erectus
  L'Homo Erectus va viure fa uns 1.8 milions d'anys, va conviure bastant de temps amb l'homo habilis. La caracteristica principal d'aquests homínids és un augment del 50% de la capacitat craneal. Aquests habitaven en coves, produien i utilitzaven eines mes sofisticades, van ser els primers en utilitzar el foc i per tant la seva alimentació va millorar molt, fent que siguesin mes forts,
 • 3500 BCE

  Homo Sapiens Sapiens

  Homo Sapiens Sapiens
  Una espécie que engloba els essers humans antics i els que coneixem avui en dia. Tenen un gran volum craneal fins a 1500 cm3, aquests tenien gran capacitat per associar idees i per parlar, van ser els que van fer les primeres manifestacions artistiques i van crear a creences religioses mes ben desenvolupades.
 • 3000 BCE

  Homo de Neanderthal

  Homo de Neanderthal
  Genere d'Homo que va viure fa uns 300.000 anys i es creu que el seu origen va ser a la penínusla iberica. Va ser la primera espécie que enterrava als morts i tenien consciéncia de la mort, el seu cos robust estava adaptat per a aguantar temperatures molt fredes, tenien un cos molt musculos.Tambe van desenvolupar gran quantita d'eines i dominaven el foc.
 • Homo ergaster

  Homo ergaster
  Va viure fa 1,9 milions d'anys, la mida general del cos es molt similar a la nostra, van tenir un aguement craneal molt semblant al que va patir el Homo erectus, tambe van desenvolupar una gran quantitat d'eines i armes per a defensar-se.