Charles Darwin

 • Charles Darwin

  Charles Darwin
  Amb setze anys Darwin va ingressar a la Universitat Edimburg tot i que de mica en mica va anar deixant de banda els seus estudis de medicina per dedicar-se a la investigació d'invertebrats marins. Durant els seus estudis de medicina, va assistir dues vegades a una sala d'operacions a l'hospital Edimburg, i va fugir de les dues deixant-li una profunda impressió negativa.Darwin va investigar sobre el fet de la transmutació de les espècies, encara va discutir les seves idees amb alguns naturalistes
 • On va començar a estudiar?

  On va començar a estudiar?
  Amb solament 16 anys va ingressar a l'universitat de Endimburg, encara que mica en mica va anar deixant els estudis de medicina per dedicar-se a l'investigació de invertebrats marins
 • Medalla de la Reina

  Medalla de la Reina
  La medalla de la Reina és un guardó atorgat anualment per la Royal Society per dues contribucions importants a l'avenç del coneixement de la natura i per una contribució distingida a les ciències aplicades.
 • Què va fer desprès de la universitat?

  Què va fer desprès de la universitat?
  Al sortir de l'universitat, va iniciar un altre vegada per consell del seu pare una carrera eclesiàstica en 1828 en el Christ’s College de Cambridge, una de les universitats més antigues i prestigioses d'Anglaterra.
 • Medalla Wollaston

  Medalla Wollaston
  La medalla Wollaston és un premi científic en la geologia, el premi més alt concedit per la Societat Geològica de Londres.
 • Viatge de Beagle

  Viatge de Beagle
  El jove graduat Charles Darwin tenia l'esperança de veure els tròpics abans de convertir-se en rector, i va acceptar l'oportunitat. El Beagle va salpar a través del oceà Atlàntic i després va portar a terme detallats estudis hidrogràfics al voltant de les costes de la part meridional d'Amèrica de Sud, tornant per Tahit. Encara que l'expedició va ser planejada originalment per durar dos anys, va portar gairebé cinc anys.
 • Selecció Natural

  Selecció Natural
  La teoria de Charles Darwin es que en qualsevol població els individus són diferents entre si. Els individus d'una població tenen un conjunt de caràcters hereditaris. Els individus contribueixen a la següent generació de la població mitjançant l'eficiència biològica. Així doncs, la selecció natural opera sobre aquest conjunt de caràcters. Els individus més ben adaptats al seu ambient tindran una major descendència, i aquell caràcter tendirà a fer-se més freqüent a cada generació.
 • Premis que va guanyar (Medalla Wollaston)

  Premis que va guanyar (Medalla Wollaston)
  La Medalla Wollaston és un premi científic en la geologia, el premi més alt concedit per la Societat Geològica de Londres.
  La medalla porta el de William Hyde Wollaston (famós químic anglès del segle xviii), inicialment estava feta de pal·ladi, un metall descobert per Wollaston.
 • L'origen de les espècies

  L'origen de les espècies
  Per a alguns va ser adoptat com l'obra científica més important de l'història de la biologia, encara que alguns sectors esclesiàstics van intentar satanizar-la donc atemptava contra la base de la religió.
 • Medalla Copley

   Medalla Copley
  La medalla Copley és el major reconeixent al treball científic, en qualsevol dels seus camps, atorgada per la Royal Society. A més a més és el guardó més antic, ja que la primera medalla es va concedir. El premi es va crear després d'una donació a la Real Society que va ser elegit membre de la Societat. Els premiats, que en anys consecutius alternaven entre ciències físiques i biològiques, són elegits pels membres de la Society.
 • La descendència de l'home i sobre la selecció en relació amb el sexe

  La descendència de l'home i sobre la selecció en relació amb el sexe
  És un llibre que es va publicar per primera vegada al 1871. En ell s'aplica la teoria de l'evolució a l'evolució humana i hi detalla la seva teoria de la selecció natural, una forma d'adaptació biològica diferent però interconnectada amb la selecció natural.
 • L'expressió i les emocions en l'ésser humà i els animals

  L'expressió i les emocions en l'ésser humà i els animals
  És un estudi publicat el 1872 que tracta sobre la forma que tenen de comunicar corporalment emocions i altres coses alguns animals, principalment els mamífers i els ocells. La conclusió és que les persones de diferents edats i cultures, i fins i tot altres animals mamífers, expressaven de manera semblant les emocions bàsiques amb la cara.
 • Quan i com va morir?

  Quan i com va morir?
  Va morir el 19 d'abril del 1882, Darwin va morir de un col·lapse cardíac en la seva casa de Down. El seu enterrament es va celebrar amb tots els honors d'un heroi nacional el 26 d'abril.