1

Подорож 2020

  • Оглядова екскурсія в Кропивницькому.

    Оглядова екскурсія в Кропивницькому.
    22 вересня - оглядова екскурсія в Кропивницькому. Прогулянка військовим і театральним містечком надала можливість побачити центр українського театрального мистецтва - театр Корифеїв заснований Марком Кропивницьким. Також були на вулиці Дворцова, тут кожен будинок –справжній витвір архітектури.
  • Оглядова екскурсія в Кропивницькому.

    Оглядова екскурсія в Кропивницькому.
    Вулицю Дворцову по праву можна вважати культурним осередком міста, оскільки колись на ній розташовувалося аж три театри і один кінотеатр. Театральна історія міста почалася у 1865 році, коли інженер-полковник Г. Трамбицький купив у міського управління ділянку землі, на якій збудував Зимовий театр (пізня класика)
    І ми впевнені вулиця понесла свій колорит і до цього часу, кожний крок Дворцовою дає можливість поринути в історію, та спогади.
  • Шоу фонтанів в місті Вінниця

    Шоу фонтанів в місті Вінниця
    Унікальна програма нічної вистави з особливою атмосферою " Маленький принц", яку відтворював світломузичний фонтан залишила теплі спогади на майбутнє.
  • Меджибіська фортеця

    Меджибіська фортеця
    Фортифікаційна споруда між двома річками (Бог і Божок - Межибоже ), і шляхами Чорним, та Кучманським вражали своїми розмірами, та розгалуженням історії. Вона перебувала під володінням Данила Галицького, Ольгерда, братів Коріятовичів, Сенявських, Чарторийських, Російської імперії ( згодом радянської влади) та нарешті виключно України.
  • Музей голодомору

    Музей голодомору
    Цього дня, у нас була можливість відчути страх, гнів, біль лише пройшовши невеличкою музейною експозицією в каретному залі Меджибіської фортеці. Напевно митець Микола Мазур вирішив дати будівлі нове життя разом зі своєю творчою групою за рекордно короткий строк (30 днів, 30 ночей) перетворивши її на перший в Україні музей Голодомору 1932 — 1933 років бо будівля уже мала свої шрами залишені трагічною історією: раніше тут була в’язниця, де в 1933 — 1937 роках розстрілювали людей.
  • Джипінг

    Джипінг
    прогулянка на джипах - водоспад, гойдалка, скеля Кість. Невелика подорож на джипах в компанії кваліфікованих водіїв, була цікавим випробуванням у вигляді підйому на скелю Кість. Ввечері мали табірні справи: нас поділили на дві части і кожна мала придумали свою назву, гасло. А під час вечірньої програми ми це презентували
  • Буковель

    Буковель
    В цей день ми їздили до Буковелю, дуже красива курортна місцина. Ми піднялися канатною дорогою, на горі було видно весь Буковель.
    Краєвид, що нам відкрився з вершини
    Також в цей день ми відвідали Гуцул Ленд, зоопарк, де майже до кожної тварини маєте змогу доторкнутись. Однак, там створено хати на зразок тих, що були років 200 назад
  • Гуцул Лед

    Гуцул Лед
    В одній з хатин розмістилась арт-галерея “Скриня”, в іншій - клуб українського кіно, на території парку безліч місця для відпочинку та розваг. Надзвичайно цінним музейним експонатом є гуцульська хата заможних вівчарів із села Ворохта, датована кінцем ХІХ століття. Столітні дерев’яні хати відтворені разом із інтер'єрами, побутовими речами та творами народного мистецтва створюють неповторну атмосферу того часу, передають дух та збережені гірські традиції.
  • Гуцул Лед

    Гуцул Лед
    На території розмістився контактний зоопарк, де живуть у природних умовах свійські та екзотичні тварини і птахи, від яких були у захваті не тільки діти, а й дорослі. У формі інтерактиву ти розумієш та відчуваєш різноманітність тваринного світу України.
  • Яремче

    Яремче
    В цей день ми відвідали місто Яремче, піднялися на скелю Олекси Довбуша та були на ринку, на якому ми мали змогу придбати сувеніри
  • Гончарство

    Гончарство
    В цей день до нас в табір приїжджав гончав в шостому поколінні і ми мали майстер-клас гончарства
  • Музей історії Татарова

    Музей історії Татарова
    Роком заснування Татарова, за першими писемними згадками, прийнято вважати 1671р. Хоча точно встановити походження назви села не вдалося, місцеві жителі радо розкажуть вам місцеву легенду.
    Село не зберігало цю назву протягом всієї своєї історії. В 1946 р., за наказом ВР УРСР село було перейменовано на Кремінці, але після отримання Україною незалежності імторичну назву повернули.
  • Буковель

    Буковель
    Цей день був останнім для нас у таборі, ми поїхали до Буковелю і відвідали “VODA club”. Він являє собою великий басейн, 5 видів саун, джакузі тощо.
    Однак, все хороше рано чи пізно закінчується. Це був наш останній день у таборі
  • Кам’янець-Подільська фортеця

    Кам’янець-Подільська фортеця
    Кам'янець-Подільська фортеця знаходиться на так званому півострові, оточеному з трьох боків стрімкими скелястими обривами та річкою Смотрич. В 1362 рік стає володінням литовського князя Ольгерда який врятував її від повного знищення ханом Батиєм. Потім довгий час перебуває в володінні литовців згодом поляків, росіян і врешті решт стає історико культурною спадщиною України. Замок не поступається Хотину за популярністю вона брала участь, як локація у фільмах, так і у фестивалях
  • Хотинська фортеця

    Хотинська фортеця
    Місце, де поєднуються християнська та мусульманська релігії. Тут пролягав міжнародний торговий шлях, який вів із головних торговельних міст Центрально-Східної Європи – Кракова і Львова – до чорноморських портів. Хотин захищав його з суходолу. І не раз він ставав площадкою для кривавих битв : саме тут відбулась знаменита Хотинська війна 1621 року. Територія Хотинської фортеці слугувала в нашому столітті популярною кіноплощадкою,
  • Умань. Софіївка

    Умань. Софіївка
    Парк заснований у 1796 році польським магнатом Станіславом Щенсним Потоцьким на честь дружини красуні-грекині Софії, і подарований їй до дня іменин в травні 1802 року.Романтичні сюжети, та легенди простежуються в кожній скульптурі та композиції цього парку.Сам інженер польський військовий Людвиг Метцель, зумів на тлі полотна природи і людської праці покласти образи безсмертних героїв Гомерівської «Одисеї» та «Іліади».