• Period: to

Fase de grups

• Debut d'Espanya al Mundial

Debut d'Espanya al Mundial
    Espanya va debutar al grup H. Els seus rivals van ser Xile, Hondures i Suïssa. El primer partit que va disputar la selecció va estar contra Suïssa, quedant com a resultat una derrota per 0-1.
  • Retorn a les opcions de continuar.

Retorn a les opcions de continuar.
    Despés d'un començament molt dolent, espanya es va refer amb una victoria per 2-0 a Hondures, recuperant així les opcions de pasar de ronda.
  • A vuitens!

A vuitens!
    Després del gran partit contra hondures Espanya necessitava guanyar per a poder arribar a les eliminatòries. Un partit molt dur contra Xile va acabar amb 1-2 al marcador favorable per a Espanya, donant així la clasificació de la selecció a vuitens de final

Eliminatòries

• Cap endavant

Cap endavant
    Espanya havia d'acabar amb la potrugal de Cristiano Ronaldo per a poder seguir vius al mundial, i axí ho van fer quan després d'un apretat partir, un gol de Villa al minut 63 donava la victòria als Espanyols per 1-0
  • Fent història.

Fent història.
    Espanya semblava estar en el seu moment de glòria ja que despré d'haver guanyat una eurocopa al 2008 arribava a unes semifinals d'un mundial al guanyar 0-1 contra Paraguai.
  • Imparables

Imparables
    El cop de cap potentíssim de Carles Pujol al minut 73 de partit va firmar l'arribada d'Espanya a la final del mundial de Sudàfrica.
  • Llegendes

Llegendes
    Aquest dia pasarà a la història com el dia en el que Espanya va aconseguir el seu primer mundial. Un partit duríssim contra la rígida Holanda va ser sentenciat per un gol d'Iniesta al minut 116 de la pròrroga proclamant campiona a la selecció espanyola.