My life

timetoast of my life

 • EL MEU NAIXEMENT

  EL MEU NAIXEMENT
  El dia 10 de gener de l'any 2008 va ser el dia en el qual la meva mare em va donar llum.
 • Period: to

  PRIMERS ANYS DE LA MEVA VIDA

  D'aquesta etapa no tinc molt que dir, ja que són els meus primers anys de la meva vida i no m'enrecordo. Només conec una part del meu passat gràcies a la meva família que ells sí que s'enrecorden.
 • CRISIS FINANCERA ESPANYOLA ( econòmic )

  CRISIS FINANCERA ESPANYOLA ( econòmic )
  A causa de una gran bombolla immobiliària que va crear falses expectatives a molta gent es crea una gran crisis mundial.
 • PRIMER DIA A LA LLAR D'INFANTS

  PRIMER DIA A LA LLAR D'INFANTS
  Aquest dia va ser un dia bastant important en la meva vida, ja que mai m'havia relacionat amb tants nens i nenes en una sala i, a més a més, vaig aprendre moltes coses noves.
 • AÑO SANTO JACOBEO ( cultural )

  AÑO SANTO JACOBEO ( cultural )
  És un event religiós cultural que consisteix en anar caminant des de qualsevol lloc fins la Catedral de Sant Tiago de Compostela.
 • EL DIA EN EL QUE EM VAN TREURE EL BOQUER

  EL DIA EN EL QUE EM VAN TREURE EL BOQUER
  Aquest dia va ser en el que entre la meva mare i la llar d'infants van decidir treure'm el boquer per anant preparant-me abans d'entrar parvulari.
 • ENTRADA A L'ESCOLA

  ENTRADA A L'ESCOLA
  Aquest dia va ser un canvi total en la meva vida, ja que a partir d'aquest, no he deixat de tornar cada dia a la mateixa escola. A partir d'aquest dia cada minut aprenia una cosa nova.
 • DEIXAR EL PIT DE MAMAR

  DEIXAR EL PIT DE MAMAR
  Jo vaig ser una nena que vaig deixar molt gran el pit de mamar, amb quasi 4 anys, aquell dia la meva mare es va posar molt feliç!
  LA meva mare es va haver d'anar 1 mes a Santo Domingo perquè jo m'acostumes a menjar altres coses que no fos el pit de mamar. D'es d'aquell dia no el vaig tornar a provar.
 • ENTRADA A PRIMÀRIA

  ENTRADA A PRIMÀRIA
  Aquest dia va ser molt important per a mi, ja que vaig conèixer molta gent nova vaig aprendre moltes coses noves en molt poc temps. Vaig entendre el perquè de les coses i els fets.
 • Period: to

  PRIMÀRIA

  D'aquesta etapa tampoc he de dir moltes coses.
  Ha sigut una etapa llarga i he passat per bastantes coses, les quals he pogut superar. He conegut gent nova i he fet noves amistats. He fet un canvi, tant com físic i mental. He après coses noves i he gaudit els últims anys de la meva infància.
 • VOTACIÓ PER UNA CATALUNYA INDEPENDENT ( polític )

  VOTACIÓ PER UNA CATALUNYA INDEPENDENT ( polític )
  El dia 1 d'octubre de 2017 els catalans i catalanes van sortir al carrer a dir si volien d'independència o no.
 • VIATGE EN AVIÓ

  VIATGE EN AVIÓ
  Per fi va arribar el dia que més esperava. Després de 9 anys vaig tornar a pujar a un avió. La meva germana tenia un torneig a Galícia i vam decidir anar en avió. M'ho vaig passar molt bé.
 • CANVI DE PROFESSOR

  CANVI DE PROFESSOR
  Va ser un dia molt trist. Vam canviar de professora, una la qual ens queia molt bé a tots i a totes i no volíem canviar-nos de professor. La Bàrbara ens va anunciar que era l'últim any amb nosaltres i que estaríem a amb el Carles. Al principi ens vam posar molt trists però quan vam conèixer en Carles ens vam adonar que era superdivertit i molt graciós!
 • LES MEVES ÚLTIMES COLÒNIES A PRIMÀRIA

  LES MEVES ÚLTIMES COLÒNIES A PRIMÀRIA
  Aquestes colònies no van ser com qualsevol altre. Aquestes colònies van ser les millors!
  Vam anar en vaixell, vam anar a la platja, vam caminar sols per el poble, vam menjar gelats, vam escollir les habitacions, vam fer activitats molt divertides, vam aprendre, ens vam divertir, vam riure, els monitors eren els millors...
  Tinc tantes coses a dir d'aquelles colònies...
  Vans ser les millors pero nosaltres esperavem unes altres amb els mateixos professors, pero no va ser així.
  Van ser les últimes.
 • PRIMER DIA A SANTO DOMINGO

  PRIMER DIA A SANTO DOMINGO
  Aquest dia va ser molt important per a mi, ja que des de feia molt temps que no viatjava a Santo Domingo i em feia molta il·lusió anar-hi.
 • Period: to

  1 MES A SANTO DOMINGO

  Aquest mes va ser un dels millors de la meva vida.
  Només vam poder anar m'ha mare, m'ha germana, la meva tieta el meu cosí i jo, però m'egües agradat que el meu pare i el meu germà també aguissin pogut estar, ja que ens ho haguéssim passat molt millor amb ells dos.
  Vam visitar a molta família de part de la meva mare i molts llocs els quals mai havia visitat. Vam fer excursions i vam gaudir al màxim aquell estiu.
 • PRIMER DIA DE CONFINAMENT

  PRIMER DIA DE CONFINAMENT
  Aquest dia s'ha m'ha quedat marcat en la meva vida i sempre se'm quedarà marcat. Va ser el primer dia de confinament, estàvem a l'escola, fent educació física, i ens van anunciar que ens confinaven. Estàvem molt feliços, ja que teòricament només eren dues setmanes, però van acabar sent molts més mesos...
 • Period: to

  COVID-19

  La covid-19 és l'etapa que s'ha m'ha fet més llarga.
  Aquest virus ens ha fet passar per moltes coses.
  Ens van confinar el 13 de març del 2020 i fins al 22 de gener no vam començar a posar vacunes. Al principi escoltàvem parlar sobre això però no li donàvem molta importància, ja que encara no arribava a Catalunya, però després cada dia ens informaven de més i més casos. El que eren dues setmanes ha acabat sent més d'un any amb la covid-19.
  Com que ara ja s'ha trobat la vacuna la cosa va millorant
 • ESPORT ATURAT ( social )

  ESPORT ATURAT ( social )
  A causa del confinament general a tota Espanya van quedar aturades totes les activitats esportives.
 • PRIMER DIA A LA ESO

  PRIMER DIA A LA ESO
  El primer dia a la eso, ja era una adolescent.
  Estava molt nerviosa pero al pas del temps se'm passava. Vaig conèixer a gent nova, i vaig aprendre moltes coses.
 • PRIMER PARTIT DESPRÉS DE MOLT

  PRIMER PARTIT DESPRÉS DE MOLT
  A causa de la covid-19 encara no vam poder jugar un partit.
  Després de molt esperar, la cosa va millorar i vam poder jugar el nostre primer partit de la lliga. Va ser un dia molt especial, ja que feia molt de temps que no ens trobàvem amb un altre equip cara a cara per jugar.
  Aquell dia va valdre la pena.
 • DATA ACTUAL

 • Period: to

  LA ESO

  Aquesta etapa està sent la millor etapa de la meva vida.
  Vaig entrar a la classe amb persones noves i persones que no coneixia del tot bé. Em vaig junta amb gent nova i vaig començar a fer amics nous. Vaig conèixer professors nous i assignatures noves.
  De mica en mica m'anava acostumant més el que era treballar de veritat. He aprés la gent que de veritat val la pena i la que no.
  Aquesta etapa acaba de començar i ja he aprés un munt de coses noves i el que em falta per aprendre...