Images (2)

La meva línia del temps

 • El dia que vaig nèixer

  El dia que vaig nèixer
  Vaig nèixer a l'hospital Sesar amador molina al meu pais nicaragua. Aquell dia els meus pares estaven nerviosos i alegras. Aquell dia justament era el cumple de la meva mare i hem va dir que jo era el seu regal.
 • El dia que vaig tindre una germana

  Va ser un dia molt mogut pero feliç per fi tindria una germana amb qui jugar perque jo m'aburria molt, cuan va neixer no hem van deixar pasar pero despres si que la vaig poder veure i era molt mona.
 • la meva avia va morir

  Aquell dia va ser molt trista per la meva mare i per els demes, jo na era molt concient de lo que estava passant perque era molt petita.
 • El meu primer gos

  Aquell dia jo estava molt contenta perque tindria el meu primer gos, de nom li vaig posar Toto ja que jo volia un nom més original que els demes noms. Pero un dia va muri i jo no hem vaig donar conta perque estava a barcelona.
 • El dia que els meus pares es van anar

  Aquell dia vaig plorar molt perque no volia que s'anesin els meu pare i la meva mare a barcelona
 • La boda de la meva tieta

  La boda de la meva tieta
  Jo anava amb un vestit blanc com velleu a la imatge, i portaba els anells i s'emban caure en un moment pero per sort el vaig recupera. Aquell dia va ser molt divertit ja que venia els meus cosisn i m'agradava jugar amb ells.
 • El dia que vaig vindre a Barcelona

  El dia que vaig vindre a Barcelona
  El dia 25 de desembre vas ser el dia que aig vindre a barcelona amb el meu germa la meva germana i la meva avia, van ser un dels meus millors dias de la meva vida perque despres de 3 anys veuria als meus pares.
 • El primer dia de cole

  El primer dia de cole
  El dia 20 de febre va ser el meu primer dia de cole a l'escola Pau Casals Gracia, estava molt nerviosa perque asobre no sabia parlar català i no entenia res. Vaig aribar a prime de primaria.
 • Patinatge sobre gel

  Patinatge sobre gel
  M'ancantava patinar sobre gel, sempre al principi era una mica dificil i hem queia de cul pero mentres patinava mes cada cegada agafaba mes confiansa fins que ja podia patina be, pero com hi havia mota gen era molt intrigant.
 • La primera vegada que vaig veure la neu

  La primera vegada que vaig veure la neu
  Va ser molt guay ja que va ser el meva primera vegada, hem va agradar tambe perque em varallaba amb la meva germana i ens tiravem boles de neu, pero que diguesim no hi habia molta neu.
 • El dia que vaig tindre que portar olleres

  El dia que vaig tindre que portar olleres
  El prime dia que vaig portar olleres no hem va agradar molt perque no hem sentia molt comode pero al final hem vaig acostomar, pero poc temps despres me les van treure.
 • El dia que vaig anar a un parc acuatic

  Vaig anar amb la meva germana i amb la meva mare, el nom del parc acuatic era .Hi havien moltes persones pero va ser molt guay els tobogans eren molt alts i grans, era una mica estresant perque tenies que caminar pel terra sense xancletes i els sol cremava molt, pero va ser divertit i vam estar 2 dies
 • La despedida de 6è

  La despedida de 6è
  Va ser un dia molt triste,aquell dia va ser unes de les ultimes vegades que veuria als meus amics i amigues, la festa va ser una pasada pero oviament respectant la distancia de seguratat, vem fer jocs i vem ballar, al final ens van donar a tots un llibre de les fotos de tots els dels meu curs que servia per recordarlos i tots vem firma als llibres dels altres per tenir un record.
 • El dia de reys

  El dia de reys hem van regala roba unes sabates nike i jocs de taule, no van ser molts regals pero jo ja vaig estar comform amb aixo, quan vem menjar al rosco dels reys com sempre li va tocar a la meva germana i al meu germa la ava.