REVOLUCIÓ AMERICANA

Timeline created by dmeskaoui91
In History
 • Motí del te

  Motí del te
  La rebel·lió dels colons al port de Boston (Massachusetts) nasqué a conseqüència de l'aprovació per Gran Bretanya el 1773 de la llei del te, que gravava la importació a la metròpoli de diferents productes, incloent-hi el te, per beneficiar la Companyia Britànica de les Índies Orientals, que els colons boicotejaven comprant el te dels Països Baixos.
 • Declaració d´independència

  Declaració d´independència
  La Declaració d'Independència és un text polític fonamental per a la història dels Estats Units. Arran d'aquesta declaració les Tretze Colònies britàniques d'Amèrica del Nord se segregaven del Regne de Gran Bretanya i esdevenien independents.
 • Period: to

  Batalla de Yorktown

  La batalla de Yorktown va tenir lloc durant la guerra d'Independència dels Estats Units d'Amèrica entre el 28 de setembre i el 19 d'octubre de 1781.
 • Constitució dels Estats Units

  Constitució dels Estats Units
  La Constitució dels Estats Units és el document de govern i la llei suprema dels Estats Units d'Amèrica, és la constitució més antiga del món que encara és vigent
 • Tratat de Versalles

  Tratat de Versalles
  El Tractat de Versalles de 1919[1] va ser un intent de reconstrucció d'Europa després de la Primera Guerra Mundial. Després de sis mesos de negociacions a la Conferència de París de 1919, Va ser el tractat de pau més important, en què els aliats van acordar la pèrdua de les colònies alemanyes, la pèrdua de territoris de l'Imperi Otomà, cessions territorials que van suposar la reorganització política d'Europa...