Rebolució Americana

Timeline created by roger.subirana17@imontbui.org
In History
 • 1,919 BCE

  Tractat de Vesalles

  Tractat de Vesalles
  El Tractat de Versalles de 1919 va ser un intent de reconstrucció d'Europa després de la Primera Guerra Mundial. Després de sis mesos de negociacions a la Conferència de París de 1919, el Tractat fou signat com a culminació de l'Armistici de Compiegne de 1918, acordat amb Alemanya l'11 de novembre de 1918, amb el qual s'havia posat fi als combats.
 • 1,787 BCE

  La Constitució americana

  La Constitució americana
  La Constitució dels Estats Units és el document de govern i la llei suprema dels Estats Units d'Amèrica. La seva redacció va finalitzar el 17 de setembre del 1787 per la Convenció Constitucional a Filadèlfia, Pennsilvània, i després va ser ratificada pels delegats que representaven els pobles dels tretze estats.
 • 1,781 BCE

  Batalla de Yorktown

  Batalla de Yorktown
  La batalla de Yorktown va tenir lloc durant la guerra d'Independència dels Estats Units d'Amèrica entre el 26 de setembre i el 19 d'octubre de 1781.[2] Va enfrontar als insurgents continentals i als seus aliats francesos.
 • 1,777 BCE

  Batalla de Saratoga

  Batalla de Saratoga
  La batalla de Saratoga va ser un dels enfrontaments més importants lliurats durant el transcurs de la Guerra d'Independència dels Estats Units. El seu desenllaç, en gran manera, va contribuir a decidir el resultat final de la contesa a favor de l'exèrcit continental.
 • 1,776 BCE

  Declaració dels Drets de Virgínia

  Declaració dels Drets de Virgínia
  La Declaració de Drets de Virgínia és un document redactat al 1776 i aprovat el 12 de juny de 1776 que proclama l'existència de drets inherents en tots els homes, inclòs el dret a rebel·lar-se contra un govern "inadequat".
 • 1,776 BCE

  Declaració d'Independència

  Declaració d'Independència
  La Declaració d'Independència és un text polític fonamental per a la història dels Estats Units. Arran d'aquesta declaració les Tretze Colònies britàniques d'Amèrica del Nord se segregaven del Regne de Gran Bretanya i esdevenien independents.
 • 1,775 BCE

  Batalla de Lexington

  Batalla de Lexington
  Les batalles de Lexington i Concord van ser uns enfrontaments armats entre el Regne de la Gran Bretanya i les Tretze Colònies de l'Amèrica del Nord britànica que es van produir el 19 d'abril de 1775 al Comtat de Middlesex, Massachusetts, en els pobles de Lexington
 • 1,775 BCE

  Midnight ride (Cavalcada de mitjanit)

  Midnight ride (Cavalcada de mitjanit)
  El viatge es va produir la nit del 18 d'abril de 1775, immediatament abans de les batalles de Lexington i Concord , els primers compromisos de la guerra de la revolució nord-americana .
 • Masacre de Boston

  Masacre de Boston
  La Massacre de Boston va ocórrer la nit de dilluns 5 de març de 1770. La tensió ocasionada per l'ocupació militar de Boston, es va incrementar després dels trets que un grup de soldats van realitzar contra un grup de manifestants que protestava contra la pujada de taxes per part de la metròpoli Anglaterra per així recuperar-se de les pèrdues econòmiques després de la guerra.
 • Motí del té de Boston

  Motí del té de Boston
  El Boston Tea Party fou un acte de protesta dels colons americans contra Gran Bretanya i és considerat un precedent de la Guerra d'Independència dels Estats Units.
 • Primer Congrés Continental

  Primer Congrés Continental
  El Primer Congrés Continental va ser una reunió de delegats de 12 de les 13 colònies britàniques que es van convertir als Estats Units.
 • Segon Congrés Continental

  Segon Congrés Continental
  S'anomena Segon Congrés Continental a la convenció de les Tretze Colònies dels anglesos als futurs Estats Units, que començà l'estiu de 1775 just després de l'esclat de la guerra entre la corona britànica i les colònies.
 • La batalla de Bunker Hill

  La batalla de Bunker Hill
  La batalla de Bunker Hill va tenir lloc el 17 de juny de 1775, com a part del Setge de Boston durant la guerra d'Independència dels Estats Units.