Human evolution

Línea del Temps - Tecnologia

 • 100

  Paper Xinès

  Paper Xinès
 • Period: 100 to

  Línea Del Temps

 • 250

  El matemàtic xinès Liu Hui calcula una aproximació al nombre π, donant-li un valor de 3,141014.

  El matemàtic xinès Liu Hui calcula una aproximació al nombre π, donant-li un valor de 3,141014.
  El matemàtic xinès Liu Hui calcula una aproximació al nombre π, donant-li un valor de 3,141014.
 • 270

  Invenció de la Brúixola

  Invenció de la Brúixola
  La brúixola o búixola és un instrument que serveix per orientar-se que té una agulla que assenyala d'una manera aproximada la direcció nord-sud, i est-oest, que es fonamenta en la propietat de les agulles magnetitzades.
 • 312

  Es construeix l'Arc de Constantí a Roma per commemorar la seva victòria sobre Maxenci

  Es construeix l'Arc de Constantí a Roma per commemorar la seva victòria sobre Maxenci
  Es construeix l'Arc de Constantí a Roma per commemorar la seva victòria sobre Maxenci
 • 315

  S'escriu el primer Kamasutra

  S'escriu el primer Kamasutra
  El Kama sutra es un antiguo texto hindú que trata sobre el comportamiento sexual humano.
 • 450

  Neixen Les Primeres Escoles Monástiques

  Neixen Les Primeres Escoles Monástiques
  Escuelas monásticas (en latín: Scholae monasticae) fueron las más importantes instituciones educativas de la cristiandad latina en los siglos oscuros (la antigüedad tardía, siglos IV al VIII); importancia que mantuvieron en el resto del periodo altomedieval, desde el Renacimiento carolingio (cuando funcionó la escuela palatina de Aquisgrán y otras escuelas carolingias)1 hasta el renacimiento del siglo XII (cuando, sobre las escuelas catedralicias comenzaron a crearse los studia generalia.
 • May 29, 650

  Primera Ruta Transahariana

  Primera Ruta Transahariana
  El comerç transaharià se refiere al tráfico de mercancías a través del Sahara hasta alcanzar África Subsahariana desde la costa del Norte de África, Europa o el Levante. Si bien ha existido desde tiempos prehistóricos, el apogeo de esta ruta comercial se produjo entre los siglos VIII hasta el XVI.
 • May 29, 1040

  Invenció de la Polvora

  Invenció de la Polvora
  La pólvora és una mescla fortament explosiva de diverses composicions, la més antiga de les quals és de salnitre, sofre i carbó,[1] anomenada pólvora negra o pólvora terrosa segons el color del carbó emprat.[2] És una substància sòlida i generalment en forma de grans més o menys petits. S'usa, entre altres funcions, per a impulsar projectils en les armes de foc, propel·lir coets, barrinar roques, enderrocar construccions, preparar focs d'artifici.
 • Jun 1, 1104

  Es comença a construr l'Arsenal de Venècia

  Es comença a construr l'Arsenal de Venècia
  El Arsenal de Venecia (en Italiano: Arsenale di Venezia) es un astillero y base naval que jugó un papel principal en la construcción del poderío naval veneciano. Fue una de las áreas más importantes de Venecia, junto al sestiere de Castello. Una estructura de estilo bizantino pudo haber existido alrededor del siglo VIII aunque la actual estructura se cree comenzó a construirse en 1104, ya que no hay evidencia de una fecha precisa. Definitivamente existía en los inicios del siglo XIII y es menci
 • May 29, 1280

  Invenció de les Ulleres

  Invenció de les Ulleres
  Les ulleres són un instrument òptic format per dos marcs (cella i cèrcol) que suporten dues lents unides per un arc, anomenat pont, que es recolza al nas mitjançant plaquetes, i dues barnilles que, articulades per frontisses, ajuden a subjectar i sostenir el conjunt tot recolzant-se a l'orella mitjançant els extrems torçats anatòmicament (ànimes). S'empren per a compensar defectes refractius o de visió binocular, o simplement per estètica.
 • May 29, 1330

  Invenció Rellotge Mecànic

  Invenció Rellotge Mecànic
  El rellotge mecànic , és aquell fet íntegrament amb peces mecàniques sense intervindre altres elements, com per exemple l'aigua com a regulador. Va ser potser l'avanç més important en la història de la mesura del temps, es va iniciar amb la introducció de rellotges mecànics amb engranatges, que es van començar a veure a mitjan segle XII a les torres de les esglésies
 • Jan 1, 1450

  Imprempta de Gutemberg

  Imprempta de Gutemberg
 • May 29, 1492

  Colon Arriba a les Amèriques

  Colon Arriba a les Amèriques
  El descubrimiento de América ocurrió el viernes 12 de octubre de 1492 cuando una expedición española comandada por Cristóbal Colón, cruzó el Océano Atlántico y llegó por primera vez a América, concretamente a las Bahamas. Con el descubrimiento se dio a conocer en Europa la existencia del Nuevo Mundo, lo cual cambió el rumbo de la historia de Occidente.
 • May 29, 1519

  Volta Al Món de Magallanes

  Volta Al Món de Magallanes
  L'Expedició de Magalhães-Elcano va ser una expedició marítima comandada per Fernão de Magalhães i, després de la seva mort, per Juan Sebastián Elcano. Fou finançada pel Regne d'Espanya i és coneguda per haver estat la primera circumnavegació reeixida del planeta.
 • El Microscopi

  El Microscopi
  El microscopi és un instrument òptic constituït per dos sistemes de lents -l'ocular i l'objectiu, que permeten augmentar extraordinàriament la magnitud de la mostra per observar, fent perceptible allò que no es veu a ull nu.
 • El Telescopi

  El Telescopi
  Un telescopi és un sistema òptic que permet veure objectes llunyans, tot ampliant-ne la seva mida angular i la seva lluminositat aparents. Probablement els telescopis són l'eina més important en astronomia i astrofísica. Tot i que amb la paraula "telescopi" hom s'acostuma a referir als telescopis òptics, hi ha telescopis per a gairebé totes les freqüències de l'espectre electromagnètic.
 • El Baròmetre de Torricelli

  El Baròmetre de Torricelli
  Un baròmetre és un instrument de mesura, utilitzat en física i meteorologia, que serveix per a mesurar la pressió atmosfèrica
 • Forn de cosa del coc de barry

 • Inici de la Revolució Industrial

  Inici de la Revolució Industrial
  máquina de vapor, llançadera volante, Spinning Jenny, etc
 • Invenció de la Locomotora

  Invenció de la Locomotora
  La va Inventar Richard Trevitchik
 • Invenció del Telefon

  Invenció del Telefon
  El va inventar Antonio Meucci
 • Primer cop que es fa la COCACOLA.

  Primer cop que es fa la COCACOLA.
  Per John Permebnton
  Coca-Cola, también llamada Coke, es una gaseosa efervescente vendida en tiendas, restaurantes y máquinas expendedoras en más de 200 países o territorios.
 • Primera Guerra Mundial

  Primera Guerra Mundial
  La Primera Guerra Mundial, también conocida como Gran Guerra, fue una guerra mundial, localizada principalmente en Europa, que comenzó el 28 de julio de 1914 y finalizó el 11 de noviembre de 1918. Hasta el comienzo de la Segunda Guerra Mundial, esta guerra era llamada Gran Guerra o simplemente Guerra Mundial.4 5 6 En Estados Unidos originalmente se la nombró como Guerra Europea.
 • Avenços Científics

  Avenços Científics
  Descubrimiento de los antibióticos, los anticonceptivos, el trasplante de órganos y avances en clonación.
 • Guerra Civil Española

  Guerra Civil Española
  La Guerra Civil Española fue un conflicto social, político y militar —que más tarde repercutiría también en un conflicto económico— que se desencadenó en España tras el fracaso parcial del golpe de Estado del 17 y 18 de julio de 1936 llevado a cabo por una parte del ejército contra el gobierno de la Segunda República Española.
 • Segona Guerra Mundial

  Segona Guerra Mundial
  La segona guerra mundial va enfrontar a la Alemanya nazi encapçelada per Adolfo Hitler ,Japó i Itália contra Anglaterra, Fracça i EEUU.
 • Creació Del Primer Ordinador Colossus

  Creació Del Primer Ordinador Colossus
  Es crea el primer ordinador proglamable.
 • Creació i desenvolupament de les videoconsoles

  Creació i desenvolupament de les videoconsoles
  (Game boy.. etc)
 • Primer Cop Que S'utuliza Una Arma De Foc

  Primer Cop Que S'utuliza Una Arma De Foc
  Es te constància del primer cop que s'utilitza una arma de foc.
 • Es Construeix El Castell de Fraga

  Es Construeix El Castell de Fraga
  El Castillo de Praga (Pražský hrad en checo) es un conjunto arquitectónico ubicado en Praga, capital de la República Checa. Pese a los sucesivos incendios e invasiones, es uno de los más notables, suntuosos y emblemáticos vestigios del gran pasado histórico, cultural y social de la ciudad.