Descarga

Lara Aldana_actividad

 • La presa de la Bastilla

  La presa de la Bastilla
  El poble de paris suport a la gent del barri, representat el 3 estat, van prendre les armes, defensar per la força la revolució. Va començar una de las revolucions mes importants de la història. La presó que era absolutisme la va agafar per la força.
 • Assamblea nacional

  Assamblea nacional
  Els camperols i burgesos volien tenir els mateixos drets i el mateix poder que els nobles i l'alt clergat, llavors es van reunir per parlar sobre com volien que fos la societat.
 • Declaració del drets de l'home i el ciutadá

  Declaració del drets de l'home i el ciutadá
  L'Assemblea Nacional constituent francesa va aprovar la Declaració dels Drets de l'Home i del Ciutadà, convertint-se en un moment fonamental de la Revolució Francesa; mateixa que té un valor molt valuós.
 • Decapitació Lluis XVI

  Decapitació Lluis XVI
  Lluís XVI va ser condemnament a mort, pel govern revolucionari de la convenció, a la mateixa hora va ser capturat intentant escapar de Francià, disfressat de criat direcció a Asturià amb la seva dona Maria Antonieta el 1792. El van fer presoner fins al 21 de gener de 1793 que el jutgen per conspiració contra la llibertat pública i atemptat contra la seguretat Nacional. Abans de morir guillotinat davant de tot el poble va dir "gent, moro sent innocent".
 • Període del terror

  Període del terror
  Va durar fins a la primavera del 1794,i va haver-hi moltes morts d'especuladors i reaccionaris. El govern va decidir que passes tot això perquè volien destruir als que estaven en contra de la revolució.
 • Mort de robespierre

  Mort de robespierre
  Va ser un personatge important a la Revolució Francesa, va lluitar perquè tots el homes poguessin votar. Va ser president del club jacobins. Els jacobins eren com mes radicals. Va morir perquè li van tallar el cap
 • Cop d'estat de Napoleó

  Cop d'estat de Napoleó
  Quan van estar mes malament els revolucionaris va arribar Napoleó de egipte i va donar un cop d'estat. El poble i l'exèrcit van donar força a Napoleó perquè havia guanyat moltes batalles fora de França.
 • La meva vida

  em dic Lara tinc 15 anys, i tinc un germà gran i un pare i una mare el meu germà té 25 anys es molt gran i ja no està el que faig quan m'avorreixo es dormir i ballar són les coses que mes m'agrada fer al temps lliure. També m'agrada viatjar per diferents llocs de españa i fora de españa.
 • La meva vida 2.0

  Vaig començar el curs al 2011,que va ser p3 a l'escola la maquinista i ara estic a 4t de l'ESO a la recta final del curs obligatori està sent molt impennat per mi. Perquè es el utlim i ho vull gaudir al màxim fins al final.