La meva vida

 • De Girona a Medinyà

  De Girona a Medinyà
  Durant la meva infància, vaig estar vivint en un pis situat al centre de Girona amb la meva família. I tot i estar-hi molt bé en aquell piset tan acollidor, no vaig conèixer mai a ningú ja que els meus pares em portaven a l'escola bressol de Medinyà i he crescut fent els amics en aquest poble que ja me'l sento meu.
  Paral·lelament, havíem comprat una casa a Medinyà que el meu pare anava arreglant poc a poc, i quan vaig fer nou anys, la nit de Sant Joan, ens vam traslladar. I aquí hi sóc feliç
 • 1 Octubre

  1 Octubre
  El 1 d'octubre 2017, el Govern de Catalunya va organitzar unes eleccions sobre la independència: "Voleu que Catalunya sigui un estat independent en forma de república?
  Va guanyar el sí, però per desgràcia, el Govern d'Espanya hi estava en contra i el va anul·lar justificant que no era legal. I el Tribunal Constitucional el va suspendre l'endemà de votar.
  Tot el món va conèixer la notícia degut a la violència de la policia contra els votants.
  Actualment hi han polítics a la presó injustament.
 • El canvi climàtic

  El canvi climàtic
  El nostre planeta s'està morint. Opino que no el cuidem i que estem abusant d'ell. Penso que tot això no acabarà gens bé. A l'escola ens van explicar alguns dels motius d'aquest canvi climàtic i la culpa és del ésser humà: fem molta contaminació, estem acabant amb els boscos, els pols s'estàn desfent a causa de l'augment de la temperatura, i si no actuem serà massa tard.
  Què podem fer per salvar al nostre planeta? Intentar reciclar el màxim possible, utilitzar transports públics o elèctrics...
 • L'economia

  L'economia
  És injust que hi hagi diferències econòmiques segons el gènere. En la majoria dels treballs, els homes tenen més bon sou que les dones per fer la mateixa feina. I em fa ràbia que hi hagi aquesta desigualtat.
  Per exemple, en un equip de futbol masculí de primera divisió, un jugador aproximadament cobra uns 130milions d'euros a l'any i en canvi en un de femení, una jugadora guanya uns 400.000 euros anuals.
  Crec que els polítics haurien de solucionar aquesta situació.
 • Fet cultural

  Fet cultural
  Estic a favor que es prohibeixin les curses de braus ja que és un maltracte clar a l'animal. Sé que en algunes ciutats ja ho han prohibit, però en d'altres encara es continuen fent. Penso que el fet de matar a éssers vius no és tolerable i menys per fer un espectacle.
  No entenc com algú pot pagar una entrada per anar a veure aquestes curses i veure patir al toro fins a la seva mort i a sobre aplaudir al seu assassí.
  Caldria inventar unes festes més respectuoses i no permetre aquesta crueltat.
 • Fet social: la igualtat entre persones

  Fet social: la igualtat entre persones
  Opino que cada vegada hi ha més respecte cap a les persones més desafavorides (immigrants, homosexuals, persones amb discapacitat...). Vull dir que anys enrere sel's tractava malament, com si estiguessin maalalts i poc a poc s'ha anat lluitant pels seus drets i per millorar la seva vida.
  Els homosexuals ja poden casar-se, els immigrants tenen els mateixos drets que la resta de persones, els discapacitats cada vegada són més acceptats...
  Crec que són millores bàsiques.
 • Casament dels meus pares

  Casament dels meus pares
  Aquests últims 2 anys han estat molt especials. La meva mare va fer 40 anys, i el meu pare li va regalar un anell de compromís!
  Va ser una gran sorpresa que vam compartir amb família i amics.
  I durant un any, vam estar ben enfeinats fent els preparatius per al gran dia. Quina emoció!
  I el temps passa ràpid i el 24 d'agost del 2019 va arribar. Va ser una gran festa plena de gresca, plors i rialles que mai oblidaré. Hi érem tots: avis, tiets, amics de feina, la colla, cosins...Un dia inolvidable!