invents

 • 2021 BCE

  telefon

  telefon
  El telefon va ser creat per Antonio Meucci,el va crear per que la seva dona estava al hospital,inmobilitzada per una enfermetat i com alguns dies no podia anar a veurela aquest invent esl tenia al dos en contacte,a dia d'avui nosaltres ho fem per parlar amb amics familiars etc.
 • 2021 BCE

  ordinador

  ordinador
  l'ordinador digital va ser inventat a l'any 1642 pel matamàtic francés Blaise Pascal.Els primers ordinadors electrònics i programables es van dissenyar per l'alemany Konrad Zuse.Aquest ordinador es molt extrany,es vastant diferent al nostre perque aquell ordinador es com una caixa amb,com 8 rodes a sora y 8 forats cuadrats a sobre.
 • 2021 BCE

  Internet

  Internet
  L'internet es va crear a l'any1969,en el siglo XX en una de las mayores revoluciones de la sociedad moderna,va començar l'arrivada de l'internet.I actual ment es una cosa que estan utilitzant molt les persones,per el traball,classes,etc.
 • 2021 BCE

  El foc

  El foc
  El foc es va descubrir (segons la especie humana)homo erectus va coneixer el foc desde fa 1.600.000 anys.I ara es fa servir el foc per escalfar el menjar,per calentar,etc.
 • 2021 BCE

  La roda

  La roda
  La roda va ser creada per els sumeris, 2500 a.C. Es un d'els millors invents de la humanitat i diuen que es dificil imaginarsen el mon sense ella.
 • 2021 BCE

  La rentadora

  La rentadora
  La rentadora es va crear a l'any 1901,va ser creada per Alva J. Fisher i normalment s'usa per rentar la roba,aquest invent es important perque aixins tens mes temps per fer el que bulguis,perque abans la gent la rentava amb les mans,i ara com que es mes fácil i còmode.
 • 2021 BCE

  Roomba

  Roomba
  El roomba es com un robot que es va crear a l'any 2002 i s'utiliza per limpiar el sòl de casa ,aixins no fara falta que casi cada dia estiguis escombrant el sòl.I ara la gent l'utiliza molt sobint.