History

 • O-Zone

  O-Zone
  Es la musica triunfal del meu naixement perque m´agrada perque es del pais de la meva mare que son rumans que canten una cancio alegre i de amor. Van triunfar en tots els paisos com el numero 1 en 2004 en tot europa en estiu. La meva opinio de gran com estic ara diria que va la canço del positivisme i del amor lliure es una bona canço per ballar.
 • Mi naixement.

  Mi naixement.
  He nascut a l´hospital de granollers en 17/7/2004.
  Hem va posar Christian perque significaria seguidor de Crist i Manel de part hereditari perque tinc molts de la meva familia que es diuen Manel. El tema es que jo descubriria un nou món
 • La mort Luciano Pavarotti

  La mort Luciano Pavarotti
  Va ser un gran cantant de opera hi ha molta gent que li recorda per les seves cancions boniques fins el meu pare li agrada pero la mayoria del món i els italians recordaran com un del millors tenors lírics.També m´agrada les seves cancions i una en especial amb la gran estrella del pop Miachel Jackson aquesta era la bomba. Sempre estara viu en les seves musiques i els notres cors.
 • La primera paraula meva.

  Quan era un nen de tres anys la meva paraula era tamate perque veia ``Bob esponja´´
 • El primer president negre de Estats Units.

  El primer president negre de Estats Units.
  Barak Obama va ser el president responsable de varies lluites contra el canvi climatic,racisme,intentar fer gratis la salud ciudadana del pais i contra del terrorisme. Va ser un gran president en aquells moments.
  Que portaba una sensacio de canvi en el pais per el bé.
 • La victoria del barça de la copa de la lliga. 2009

  La victoria del barça de la copa de la lliga. 2009
  El jugador amb mes gols durnant el torneig 37 vegades el seu nom es Lionel Messi un jugador destacat de tot el barça que va ser el més important que portaria la victoria del seu club i guanyaria una bota d´or per tal gesta de aquest torneig. Va ser el millor moment del barça del 2009 i també com els seus fans com jo.
 • El primer dia de escola infantil mayor.

  El primer dia de escola infantil mayor.
  Aixo va passar quan tenia 5 anys era un dels moments millors perque alli seria la primera vegada que estic entre els grans de la escola per coneixer nous amics i nous coneixements.
 • Entre 2008 i 2009.Crisi economica.

  Entre 2008 i 2009.Crisi economica.
  Va ser coneguda com depressio economica espanyola va pasar el primer any que continuem amb la crisis.Per sort jo estaba bé i al limít pero la majoria de gent estaba en la gran miseria per culpa de la crisis.Diuen que va ser culpa del gobern del partit socialista gobernat per Zapatero i la corrupcio per detras del gobern.Per la seva culpa la gent estaba fatal intentant anar endavant com sigui.
 • Avatar la millor pelicula de ciencia ficcio.

  Avatar la millor pelicula de ciencia ficcio.
  Va ser la guanyadora de l´oscar del 2010 pero també del 2012 una de las millors pelicules de fantasia i de ciencia ficcio. Va ser la més taquillera de aquell moment. La meva opinio es que aquesta pelicula de petit era molt bonica i que formaba part de la meva vida perque era increible sin duda. 10/10
 • El descubriment del meu primer hobby

  En el 2012 el meu hobby eran els videojocs gracies a les consoles que tenia i em va fer despertar lo que voldria ser de gran.Vull ser un enginyer o un desenvolupador de videojocs. Gracies amb un viatge al E3 on presentaven les tecnologies del entretiment.Aixo hem va despertar.
  Aqui tindria uns 7 casi a vuit anys
 • En Barcelona s'investeix a Carles Puigdemont com president de la Generalitat de Catalunya.

  En Barcelona s'investeix a Carles Puigdemont com president de la Generalitat de Catalunya.
  Aquest fet va fer que els catalans es possesin contents per el nou president de la generalitat el que va prometre portar la independencia a catalunya sigui com sigui
 • La despellida del meu cole.

  La despellida del meu cole.
  Quan estaba en sise jo vaig passar el curs i aniria al l´intistut de la roca del vallés per uns problemes economics que afectaba en rendiment.
  Diria adeu. Estaba molt trist perque era el lloc de la meva infancia pero sabria que em esperaria un repte dificil en la ESO.
 • La recta final de l'Acord de París contra el canvi climàtic

  La recta final de l'Acord de París contra el canvi climàtic
  Va ser una reunio de tots el paisos contra el canvi climatic per millorar la estabilitat del planeta.
 • El renaixament de Christian

  El renaixament de Christian
  Ha passat 4 anys en la secundaria en la ESO.He tingut una experiencia bona en cambis de la meva vida com.M´agrada la musica es una nova experencia,El canvi fisic i psicologic ara estic impacient per terminar perque es el ultim any,nous amics,companys i per ultim les ganes de entrar en el món de la tecnologia que desde petit volia ser un informatic i progamador. Per mi tota la etapa ha sigut inolvidable i desde avui no hem rendire per conseguir el meu destí. Gracies.
 • COVID-19. En aquest moments de la nostre vida.

  COVID-19. En aquest moments de la nostre vida.
  Que dir sobre el cornavirus.Principalment que prové de Xina en Wu Hang que despres ens afectaria a tothom causant un caos economicament casi mundial i de les vides de les persones que ha mort o estan contagiades.Simptomes com tos seca,febre alta i incapacitat . I per ultim que la mayoria estem cansats de estar en casa pero si tenim tots paciencia superarem el virus entre tots. Gracies a la gent que colabora i lluita per demostrar el virus que podem guanyar tots junts.