Descarga (1)

El meu futur

 • Period: to

  3r d'eso

  Aquest any l'aprofitaré per millorar com administrar el temps d'estudi. Intentar millorar el màxim en matemàtiques, ja que és la matèria que més em costa.
  També m'agradaria començar a anar a una acadèmia per aprendre francès, ja que és un idioma molt útil que a l'escola no estudiem.
  Vull mantenir els meus bons hàbits i millorar els que no són tan bons, com estar tant temps davant de l'ordinador.
 • Period: to

  Un temps a Brussel·les

  Aquest mateix estiu aniré un temps a Brussel·les a millorar el meu nivell de francès, aniré a Brussel·les perquè tinc familiars allà i podria quedar-me a la seva casa i estar amb ells.
  Aniria a un campament d'esport en francès i faria nous amics.
  Podria millorar la meva autonomia i la meva responsablitat
 • Period: to

  4t d'eso

  En aquest curs ja em tocarà escollir les matèries opcionals. Escolliré les matèries Física i química i ciències aplicades amb biologia, és a dir, el científic tecnològic. Estudiaré molt ja que estic aprop del batxillerat i m'he d'anar preparant i acostumant al nivell, estudiar cada dia perquè no s'em acumuli la feina... Al 3r trimestre m'agradaria anar a Anglaterra a millorar el nivell per no tenir dificultats mai més. A l'estiu m'agradaria aprendre sobre ordinadors per muntar-me un.
 • Ceremònia de graduació

  Ceremònia de graduació
  Aquest dia serà la ceremònia de graduació de l'educació secundària obligatoria. Ocurrirà a l'escola IPSE, concretament a la cripta.
 • Period: to

  1r de Batxillerat

  Ja paso a una nova etapa estudiantil, pensant tots els punts el que em sembla més convenient per mi és el batxillerat d'Humanitats i Ciències Socials. El faré a l'IPSE i de matèries faré les comunes, de matèries de modalitat faré matemàtiques CCSS I, economia de l'empresa I i història del món contemporani i de matèries específiques faré alemany I i ampliació d'alemany.
 • Period: to

  2n de Batxillerat

  Aquest any continuaré amb el batxillerat d'humanitats i ciències socials, Faré les assignatures comunes i de matèries de modalitat escolliré matemàtiques CCSS II, economia de l'empresa II i geografia, de matèries específiques faré alemà II.
 • Selectivitat

  Selectivitat
  L'avaluació del batxillerat per accés a l'universitat m'avaluaré de les capacitats adquirides al Batxillerat.
 • Period: to

  Universitat

  La selectivitat m'ha anat molt bé i tinc una mitjana de 12,48 a la nota final. Després de pensar i pensar escolliré entrar a un doble grau de dret i economia ja que vull obtenir una formació competitiva dins dels àmbits jurídics i econòmics. Ho faré a la universitat Pompeu Fabra.
  No treballaré ja que em focalitzaré en la carrera al cent per cent per treure les millors notes possibles.
 • Acabo la universitat!

  Acabo la universitat!
  Després de 4 anys acabaré la universitat.
 • Graduació

  Graduació
  El dia en el que per fi tindré la titulació de la meva carrera gràcies a tots aquests anys d'esforç
 • Period: to

  Feina