Eix cronológic

By Jap.kwk
 • L'assamblea

  L'assamblea
  L'absolutisme estava acorralat, un guàrdia va tancar el recinte de l'assemblea, no tenien on reunir-se, així que els diputats de l'assemblea, van buscar una antiga pista de pilota i juren estar ferms allà fins a tenir una constitució, l'assemblea es declara constituent i és el principi de l'autodeterminació; desesperat i sense saber que fer Lluís XVI intenta reestructurar el ministeri de finances.
 • Atac a la bastilla

  Atac a la bastilla
  A l'atac a la Bastilla es va provocar quan estaven fent el congrés de diputats i la gent de poble francès com no sabien que passaria, com no sabien que podrí passar van pensar que una manera de defendre els diputats que estaven en el congrés, era que havien d'atacar abans, ja que no podien deixar que arribessin els soldats abans, pel fet que allà hi guardaven l'armament i si entraven abans podien defendre el congrés.
 • Estast generals

  Estast generals
  L'any 1789 franca es trobava en uns grans ciris econòmics i ideològica, per això mateix el rei va haver de convocar és estat general, un congrés excepcional, que feia que no estava convocat fa 487 anys. Aquest estava dividit en tres estaments, el primer era la burgesia que eren qui tenen el poder absolut, el clergat que posseïa el domini de l'església i no pegaven impostos, el tercer estament està format pel 90% de la població, camperols, nobles, artesans i classes socials.
 • Asalt al palau reial

  Asalt al palau reial
  L'esdeveniment va començar entre les dones dels mercats de París que, en el matí protestaven contra l'alt preu i l'escassetat del pa i la falta de drets. Posteriorment, una multitud de milers de ciutadans parisencs, animats pels agitadors revolucionaris, van saquejar l'arsenal d'armes de la ciutat i van marxar cap al palau de Versalles. L'endemà, els manifestants van obligar al rei, a la seva família i als membres dels Estats Generals de França a tornar amb ells a París.
 • decapitacio de Lluis xvi

  decapitacio de Lluis xvi
  Tot va començar quan els monarques Lluís xvi i Maria Antonieta que era hereu del tron d'Astúries, com veien que franca estava al mig d'una revolució es va organitzar per a fer caure la revolució, en aliança amb les potències europees absolutistes (Àustria, Prússia), als qui van sol·licitar la invasió a França.
  Els reis van intentar escapar-se de franca per arribar a Astúries, però els van enxampar, cosa que fessin això el reis a franca no li va agradar i els van jutjar.
 • napoelo emperador

  napoelo emperador
  Napoleó va arribar a franca i va donar un cop d'estat, va ser Nomenat, al cap d'uns dies, primer cònsol de França, el seu autoritari govern li conduiria a la proclamació com a emperador de França. L'enfonsament de la fragata Mercedes en 1804 li presentava el panorama perfecte perquè Espanya declarés la guerra a Gran Bretanya. Per això, amb el beneplàcit de Carles IV i Manuel Godoy, Napoleó introduiria les seves tropes a Espanya amb el pretext d'iniciar l'ocupació de Portugal.
 • Vaig arribar al món

  Vaig arribar al món
  El 24 de febrer del 2006, vaig arribar al món a les sis de la tarda
 • Començo el prescolar

  Començo el prescolar
  Vaig començar a anar a classe i a aprendre coses de la vida, i vaig conèixer a gent nova que acabarien sent els meus amics de la infància.
 • La kitty

  La kitty
  Als meus tres anys vam anar a buscar a la meva gata que es diu kitty.
 • La mort de la meva àvia

  La mort de la meva àvia
  M'enrecordo, que era un dia de col·legi normal, però jo no sabia que quan acabes el col·legi hem donarien la notícia més trista de la meva vida, el meu pare i germana em van vindre a recollir i quan estàvem al cotxe em van dir que la meva àvia estava morta, i jo vaig començar a plorar, crec que és la vegada que més he plorat, perquè no Mo esperava.
 • Paris

  Paris
  Va ser el primer viatge a paris que vaig fer, i la virtat va ser superxulo vam anar a visitar tots els grans monuments com Versalles, la torre Eiffel, vam passar per davant de la esglesia de Notredame, però aquell any estava cremada i no la vam poder veure el menjar d'allà molt bo i els museus súper interesants.