Eix Cronològic

 • Neixament

  El dia 07/03/2007 vaig néixer. Era un dia fosc i molt fred. Era un dimecres. Vaig néixer a l'estació de l'hivern.
 • Les primeres vacances

  Les primeres vacances que jo vaig fer van ser a la primavera "abril". Jo tenia 1 mes i 4 dies. Van ser al 11/04/2007
 • Els primers passos

  Els primers passos que vaig fer van ser quan tenia 10 mesos. La meva mare va quedar impressionada que ja comences a caminar va ser un orgull per tota la meva família. El dia que vaig començar a caminar "informat per la meva mare" va ser el dia 12 de gener del 2008. Vaig començar a fer els passos a casa de la meva tieta.
 • Naixement del meu germà

  El dia 02/04/2009, una persona molt estimada que tota la família esparava era el meu germà. Va néixer amb un dijous amb un sol espaterrant que feia i amb 22 graus de temperatura. Recordo aquell moment tant especial quan la meva mare em truca de l'hospital diem-me:
  - Maria el Joan ja ha nascut.
  Just aquell moment la iaia amb va fer dues cues i vam baixar cap a Manresa a conèixer el meu germà, on passarien bons moments a la nostra casa.
 • Primer dia d'escola

  El primer dia d'escola era un dia desprès de la festa major del nostre poble, o sigui, que tothom anava molt cansat. Era el dia 12/09/2010. Aquell mateix dia també era el meu sant. Per aixó vaig portar unes llaminadures a l'escola. M'enracordo que la meva mare em va llevar, vestir i em va portar a l'escola. Jo ja conèixia alguns nens perquè haviem concidit a la guarderia del poble, per aixó no em feia gaire de por. Aquell dia em va encantar vaig jugar,.. M'ho vaig passar molt bé
 • La primera dent que em va caure

  La primera dent que em va caure no se ben bé del dia, però si que em sona està agudesa al sofà, mirant la tele i berenant quan li vaig dir a la mare que se'm movia una dent. Aquell moment m'he la vaig començar a tocar per saber si em feia mal. I m'he la vaig arrencar. Va ser una sensació nova. A partir d'aquell instant, mesos endavant les altres dents se'm van començar a moure molt ràpidament. Va ser una sensació molt bonica.
 • La mort del meu besavi

  La mort del meu besavi va ser un impacte molt gros per la nostra família, era un ésser estimat perla seva forma de vida, els seus objectius a la vida,... Quan va morir va ser a causa dels ronyons. La meva besàvia des de això es troba en un punt de esgotament, no saber que fer sense ell, plorar,... Va morir el dia 15/08/2015. Es deia Francisco Cortinas, però ell sempre deia que li diguessis Quico.
 • Les ulleres

  Jo de sempre he anat amb ulleres "casi sempre", però si que es veritat que jo a part de portar ulleres he portat parche, el parche casi bé no el vaig portar però si que les ulleres ja fa uns 5 anys. Es una forma de vida diferenta i t'hi has de acostumar. si que de vegades es molt engorrós però de seguida t'hi acostumes "perquè sinó no t'hi veus". Va ser el dia 23/09/2015.
 • Neixament de la cosina

  El dia 01/03/2018 va néixer la meva cosina. Va ser un dels dies millors de la meva curta vida. Va ser veure-la i saber que passaria uns extraordinaris moments el seu costat. Es diu Laia i ara té 2 anys, parla molt és una xerraire. Li encanta tirar-se selfies i fer tonteries. Tothom pot mantenir una conversa amb ella. M'encanta passar bons moments amb ella.
 • El coronavirus

  Aquest any (2020) estem passant per una solució molt complicada per sortir al carrer. Es una situació perillosa, per això tot el servei mèdic diuen que em de fer confinament. Va sortir aquest virus al 2019 a la ciutat de la Xina. Tothom està molt preocupat per aquesta situació però ho podrem superar.