CIVILITZACIONS I ART

Timeline created by _anaa02
 • 5,300 BCE

  CIVILITZACIONS I ART

  CIVILITZACIONS I ART
  L’écriture est un système de représentation graphique d’une langue au moyen de signes inscrits ou dessinés sur un support (comme le papier par exemple), et qui permet l'échange d'informations sans le support de la voix.
 • 1,789 BCE

  LA REVOLUCIO FRANCESA

  LA REVOLUCIO FRANCESA
  La revolucio Francesa va ser un conflicte social i polític , amb diversos períodes de violència, que va convulsionar França i, per extensió de les seves implicacions, a altres nacions d' Europa que enfrontaven a partidaris i opositors de el sistema conegut com el antic Règim . Es va iniciar amb l'autoproclamació de l' Tercer Estat com Assemblea Nacional en 1789 i va finalitzar amb el cop d'Estat de Napoleó Bonaparte en 1799 .
 • 1,492 BCE

  COLONITZACIO D'AMERICA

  COLONITZACIO D'AMERICA
  La colonització europea d'Amèrica va començar arran del "descobriment d'Amèrica", per Cristòfor Colom. Tanmateix no se sap amb certesa si alguns grups europeus van immigrar a Amèrica abans de la nostra era i s'ha demostrat que els víkings es van establir a Groenlàndia, i temporalment a la regió est de Nord-amèrica, en una regió que ha estat anomenada
 • -476 BCE

  PER TAL L'IMPERI ROMA

  PER TAL L'IMPERI ROMA
  La gloriosa història de l'Imperi romà d'Occident llegit en super final a l'any 476, quan Odoacre, un cabdill bàrbar, va destituir el jove emperador Ròmul August i va assumir el Govern d'Itàlia.