Biografia Jorge Claver

 • Als pocs mesos de néixer

  Als pocs mesos de néixer
  Aquesta imatge mostra els meus primers mesos de vida. A la meva germana ja se li veia que li agradava això d'estar amb els més petits. Avui dia és mestra d'Eduació Infantil.
 • Cartell Aragó

  Cartell Aragó
  Aquesta imatge simbolitza un moment especial per la meva àvia, mare , germana i també per mi. És el primer que ens fa saber que estem a prop del poble on va viure la família de la meva mare i també ella durant molts anys. També és on la meva germana i jo hem estiuejat (3 mesos a l'any) durant tota la vida, encara avui dia.
 • Piscina al jardí de la casa del poble

  Piscina al jardí de la casa del poble
  Aquest moment és molt significatiu per mi. Aquell estiu vam aconseguir la piscina que es pot veure i vaig gaudir molt en aquell petit espai amb la meva germana i la meva veïna en aquells moments. És una foto realitzada al jardí de la casa del meu poble, Lupiñén.
 • La meva àvia a l'escola

  La meva àvia a l'escola
  Aquesta imatge representa el millor moment que vaig viure a l'escola com a alumne. La meva àvia venia cada any a l'escola a fer "rosquilles" amb la classe on jo estava. Avui en dia valoro molt més aquest moment.
 • Eric i Biel

  Eric i Biel
  Aquests són dos dels meus cosins (fills de les filles de la meva tia). Van néixer amb 7 dies de diferència l'un de l'altre. La imatge és del 2006-07. Ells van néixer al 2005.
 • Martina

  Martina
  Aquesta foto és de la meva cosina, germana de l'Eric. Va néixer l'any 2007. Li tinc un "carinyo" especial, suposo que perquè és la més petita dels tres (Eric, Biel i ella) i única nena. És un plaer veure-la créixer. La imatge és del gener de 2013.
 • Primera estada de Pràctiques MEI

  Primera estada de Pràctiques MEI
  Aquesta foto va ser feta per la meva tutora de pràctiques a l'Escola Mossén Joan Batlle, de Blanes. Resulta molt especial per a mi ja que van ser les meves primeres pràctiques i la meva primera experiència amb un grup d'infants.
 • Pas d'equador de MEI

  Pas d'equador de MEI
  Aquesta imatge te una rellevància relativa en aquests moments. És la celebració del pas d'equador (meitat de carrera). Representa que ja estic a mig camí de ser mestre d'aquí dos anys si tot va bé.
 • Cap d'any 2013

  Cap d'any 2013
  He triat aquesta imatge com a significativa pel fet de que va ser el primer cap d'any que vaig anar a una casa rural a celebrar-lo, Covaleda (Sòria). No només això, sino que vaig poder compartir alguns dies amb amics del meu poble, que veig amb molt poca freqüència. Va ser una gran experiència.
 • Primer partit al S. Bernabéu

  Primer partit al S. Bernabéu
  Aquest dia va ser la primera vegada que vaig assistir a un partit en directe a l'estadi Santiago Bernabéu, a Madrid.