Londen monumenten

 • Buckingham Palace van Asma

  Buckingham Palace van Asma
  Oorspronkelijk heette het gebouw 'Buckingham House' omdat het in 1705 werd gebouwd voor John Sheffield, graaf van Buckingham. Koning George III kocht het pand in 1762 van zijn nakomeling Sir Charles Sheffield. Sinds 1837 doet het dienst als residentie.
 • Big Ben van Asma

  Big Ben van Asma
  Big Ben is genoemd naar de politicus Benjamin Hall (1802-1867) die aanzet gaf tot de bouw van de toren en vanwege zijn rijzige gestalte Big Ben werd genoemd. De grote klok werd geïnstalleerd in 1858.
 • Tower Bridge van Asma

  Tower Bridge van Asma
  De Tower Bridge is een in 1894 voltooide brug over de rivier de Theems in Londen en tegenwoordig een toeristische attractie.
 • Guards Crimean Monument van Yasmine

  Guards Crimean Monument van Yasmine
  The Guards Crimea monument ligt aan het Waterloo Place, het werd in het jaar 1914 getrokken en werd opnieuw gebouwd . Op de achterkant van de gevel van de monumenten, met uitzicht op de weg naar Piccadilly is een ander plaatje, een schild omringd door loof en gemonteerd op geweren. Deze luidt: Aan de nagedachtenis van 2152 Officieren, Non-Com. Officieren en Privates van de brigade van de bewakers die tijdens de oorlog met Rusland in 1854-1856 viel. Opgericht door hun kameraden.
 • Het standbeeld van Douglas Haig van Youssef

  Het standbeeld van Douglas Haig van Youssef
  Het monument is na afloop van de Eerste Wereldoorlog gemaakt tijdens de Eerste wereldoorlog werden de soldaten van de overwinnaars en hun bevelhebbers als helden gevierd.
 • The National gallery van Yasmin

  The National gallery van Yasmin
  De National Gallery is een museum voor schilderkunst, gelegen aan de noordkant van Trafalgar Square in Londen.
  Het museum biedt een zeer volledig overzicht van de West-Europese schilderkunst uit de periode tussen 1250 en 1900. De toegang tot het museum is gratis; voor speciale tentoonstellingen wordt wel een toegangsprijs geheven. Vanaf 1941
 • Lyceum Theater van Yasmin

  Lyceum Theater van Yasmin
  Tijdens het tijdperk van de jaren '1960 en '1970, was Lyceum Theatre de meest populaire locatie voor rockconcerten en televisie-uitzendingen. Het prachtige Lyceum Theatre werd volledig vernieuwd 1994-1996. Met rijke rood en goud, werd haar auditorium prachtig ontworpen. Het auditorium is goed uitgerust met alle moderne faciliteiten, zoals infrarood-of lus geluidsversterking.
 • Het Palace of Westminster van Yasmine

  Het Palace of Westminster van Yasmine
  Het Palace of Westminster, ook bekend onder de naam Houses of Parliament, staat aan de oever van de Theems in de Londensewijk Westminster. Het paleis is de zetel van het Britse parlement, dat bestaat uit het Lagerhuis en het Hogerhuis . Vanaf 1987…
 • The Blitz van Youssef

  The Blitz van Youssef
  Dit monument is het middelpunt van het Londense brandweermonument bij St. Paul's Cathedral en toont brandweermennen die het vuur als gevolg van bombardementen bestrijden in de Tweede Wereldoorlog.
 • De O2 Arena van Asma

  De O2 Arena van Asma
  Het werd ontworpen door de Britse architect Richard Rogers. Op 31 mei 2005 werd de Dome hernoemd naar "The O2". Het gebouw werd omgebouwd om er popconcerten en andere evenementen te kunnen organiseren. Op 24 juni 2007 werd The O2 geopend. De Amerikaanse band Bon Jovi was de eerste die die dag een niet besloten concert gaf in The O2
  Arena.
 • Monument voor multicultureel Londen van Youssef

  Monument voor multicultureel Londen van Youssef
  het speelt mooi in op de geschiedenis van het plein.
 • Raoul Wallenberg memorial monument van Youssef

  Raoul Wallenberg memorial monument van Youssef
  Tussen juli en december 1944 kon hij tienduizenden joden het leven redden door ze een diplomatieke status te geven en ze onderdak te bieden in diplomatieke gebouwen.