Història de la Música

 • 32,978 BCE

  1r Instrument del món.

  1r Instrument del món.
  Una flauta feta de pinyol d'aus i ivori de mamut, trobada al sud d'Alemanya, té 42.000 i 43.000 anys d'antiguitat. https://www.youtube.com/watch?v=CGVIXNiMyrI
 • Period: 3500 BCE to 2100 BCE

  Mesopotàmia

  La Mesopotàmia és un territori que s'estén entre els rius Tigris i Eufrates, també conegut com a Orient Mitjà (actual regió de l'Iraq), i que abasta parts del sud-oest d'Àsia i terres al voltant del mar Mediterrani oriental. El terme mesopotàmia significa “terra entre rius”.
 • 1400 BCE

  1a Canço creada.

  1a Canço creada.
  La cançó està dedicada a la deessa dels horts Nikkal https://www.youtube.com/watch?v=tAc2KDNHEw4
 • Period: 776 BCE to 500 BCE

  Antiga Grècia

  Grècia Antiga es refereixen al període de la història grega que abasta des de l'Edat fosca de Grècia, començant l'any 1200 a. C. i la invasió dòrica, fins a l'any 146 a. C. i la conquesta romana de Grècia després de la batalla de Corint.
 • Period: 476 BCE to 1492

  Edat Mitjana

  L'Edat Mitjana és el període històric que abraça des de la caiguda de l'Imperi Romà d'Occident (476) fins al Descobriment d'Amèrica (1492). Aquest llarg període històric, conegut també com a feudalisme, era una organització social, política i econòmica basada en la terra i en el vassallatge.
 • Period: 27 BCE to 305

  Imperi Romà

  L'Imperi romà va ser el període de la civilització romana posterior a la República i caracteritzat per una forma de govern autocràtica.
 • 1r Piano del món.

  1r Piano del món.
  El primer piano va ser fabricat entre 1695 i 1700 per l'italià Bartolomeo Cristofori amb el nom de gravicèmbalo col piano i forte -"clavecí amb (sons) suaus i forts"-
 • Period: to 2155 BCE

  Egipte dels Faraons

  Aquest període, conegut com “l'era de les piràmides”, abasta de la III a la VI dinastia. Durant les dinasties III i IV Egipte va viure una època daurada, en què sense guerres, tots treballaven per complaure el seu faraó.