Edat Moderna

 • 1492

  Descobriment d´Amèrica

  En Cristobal Colom va descobrir America per error cuant intentava anar a la India i intentava fer creure que la terra era rodona.
  Els reis catolics varen encomanar aquest encarreg.
  Amb el descobriment d´Amèrica s´inicia l´imperi Hispanic.Es va imporatar or d´Amèrica,nous aliments(parates,tomatigues...)
 • La decadència de l´imperi Hispanic

  A la decadència de l´imperi Hispanic va a començar ha haver perduda de territori.En un segle hi va haver 3 reis pero eren febles i no sabien com gestionar l´imperi.Hi havia guerres permanents per protegir l´imperi.En el 1630 va començar la crisis economica i varen començara ha haver revoltes.
 • Inici de la guerra de Succeció

  Quan va morir en Carles II hi va haver 2 candidats per governar el pais:en Carles(d´origen alemany) i en Felip(d´origen frances).Això va provocar una guerra,la guerra de Successió(1702-1713)
 • Final de la guerra de Successió

  El final de la guerra de Successió va ser quan en Felip V va va guanyar contra en Carles II.Peró va perdre alguns territoris europeus que tenia la corona espanyola.
 • La Revolució Francesa(fi de l´edat moderna)

  El 1789 en Lluis XVI governava França i ell era la monarquia absoluta,tenia tot el que ell volia i el que demanava, peró els ciutadans havien de pagar molts d´impostos i un dia varen decidir revelar-se(aixi comença la revolució francesa). Després d´un temps l´asamblea nacional governava França,varen tenir una idea: que tots haurien de tenir llibertat,igualtat i fraternitat.Finalment en Lluis XVI i la seva dona na Maria Antonieta varen ser decapitats.