Millan, Judith A3

Timeline created by Judith Millan
In History
 • -776 BCE

  4 OLIMPÍADES

  Les modernes Olimpíades, els Jocs Olímpics, es van celebrar el 1896 a partir de la iniciativa del baró Pierre de Coubertin, fundador del Comitè Olímpic Internacional. Inspirats en les antigues Olimpíades gregues, és el major esdeveniment esportiu dels època contemporània.
 • -510 BCE

  3 EL CONCEPTE DE LA DEMOCRÀCIA

  La Democràcia, en sentit estricte, és segons la Wikipedia «una forma d'organització de l'Estat en el qual les decisions col·lectives són adoptades pel poble mitjançant mecanismes de participació directa o indirecta que confereixen legitimitat als seus representants.
 • -300 BCE

  PAPER

  Tires de papir. El seu ús va disminuir quan va aparèixer el pergamí
 • -228 BCE

  2 INVENT DE L'ANTIGA GRÈCIA

  També els grecs van ser els inventors del rellotge amb alarma. Però les primeres alarmes usades pels grecs no tenien res a veure amb les actuals. Ells utilitzaven un mecanisme integrat per assenyalar l'alarma que sonaria com certs òrgans d'aigua o com còdols caient sobre tambors.
 • -27 BCE

  1 INVENT DE L'ANTIGA GRÈCIA

  ODÒMETRE
  El odòmetre és un instrument molt utilitzat actualment. S'utilitzen per mesurar la distància recorreguda per vehicles com automòbils o bicicletes. Encara que ara són digitals en el seu origen eren mecànics. Es tracta d'un instrument grec descrit per primera vegada per Vitruvi entorn de l'any 27 abans de Crist.
 • -8 BCE

  CALENDARI EGIPCI

  Els dies indicaven la posició de la guerra en el seu moviment de translació al voltant dol sol, Era un any de 12 mesos i 30 diens semblant a l'actual.
 • -4 BCE

  EL TALADRE D'ARC

  EL TALADRE D'ARC
  Era una eina de perforació prehistòrica. De manera mes comuna s'utilitzava per fer foc, i per aquesta funció també se li deia taladre de foc.
 • -3 BCE

  EL VIDRE

  És un material inorgànic dur fràgil transparent i amors que es troba a la natura, encara que també pot ser produït per l'ésser humà.
 • Period:
  27
  to
  476

  EDAT ANTIGA

  L'edat antiga o antiguitat és el període de la història entre el naixement de l'escriptura i la caiguda de l'Imperi romà el 476, que marca l'inici de l'edat mitjana. És, per tant, el primer període pròpiament històric.
 • Period: to

  EPOCA ARCAICA

  Època arcaica és una periodització de la història de l'antiga Grècia amb la qual la historiografia distingeix l'etapa en la qual l'Hèl·lade va sortir del període anterior l'edat fosca, caracteritzada per la distribució de l'espai hel·lènic entre tribus[1] indoeuropees que parlaven distintes variants de la futura llengua grega - aqueus , jonis,[2]doris, eolis, arcadis, superposats sobre els prehel·lènics pelasgs