La vida d’Antonín Dvořák

 • El seu neixament

  El seu neixament
  Antonin Dvořák va neixer el 8 de septembre del 1841 a Nelahozeves, prop de Praga, alla va pasar la major part de la seua vida.
  Nalahozeves, estava a prop d'un riu anomenat Vltava. En aquells temps, la llengua que predominava era l'Alemany.
 • Period: to

  La vida d’Antonín Dvořák

 • Passa a formar part de l'orquestra del poble

  Passa a formar part de l'orquestra del poble
  Com que ja de petit portava la musica a la sang, va incomporar-se a la petita orquestra del seu poble.
 • El van matricular a l'escola d'Orgue de Praga

  El van matricular a l'escola d'Orgue de Praga
  El para de Antonin no volia que el seu fill fos un musica serios, hi es negava a portar-lo a una escola, pero finalment va acaptar quant l'oncle d'Antonin va dir que es faria carrec de les despeses de l'escola. Aquest es va estudiar a finals de la decada del 1850 i es va fer realment bo.
 • Toca la viola en l'Orquestra del Teatre Provisional Bohemi.

  Toca la viola en l'Orquestra del Teatre Provisional Bohemi.
  Aquesta orquesta va ser dirigida per Bedřich Smetana, Antonin, va estar tocant la viola en aquesta orquesta durant 10 anys, finalment va decidir posar-se a compondre per ell mateix i va tenir sort de que es va enamorar de una noia que el va inspirar. Pero com que la noia a qui ell estimava es va casar amb un altre ell es va haver de quedar amb la seva germana Anna Cermakova.
 • El seu primer gran èxit com a compositor

  El seu primer gran èxit com a compositor
  El seu primer gran exid va ser "els Xiprers" que explessava tot el seu dolor per el casament de la seva estimada amb un altre home.
 • Comença el seu prestigi internacional

  Comença el seu prestigi internacional
  En el seu primer viatge a Anglaterra, els anglesos no nomes els hi va agradar la seua musica si no ell com a persona. Va ser sobretot amb la composicio "Stabat Mater" amb la que va triunfar molt.
 • Fou anomenat professor del Conservatori de Praga

  Fou anomenat professor del Conservatori de Praga
  Quant Antonin va anar per 6 vegada a Anglaterra el van anomenar professor del Conservatori de Praga. Ell el respecte va dir que estava molt content i que com anterioment havia dit, intentaria ser com els seus professors que havien estat molt bons amb ell i que gracies a ells estava on estava.
 • Director del Conservatori de Nova York fins el 1895

  Director del Conservatori de Nova York fins el 1895
  Una senyora rica(Jeannette Thurber) va fer el Conservatori de Nova York i per donar una bona imatge volia algun music famos, hi li va demanar a Dvořák i ell va aceptar amb la condicio que els alumnes americants i afro-americans que siguessin bons i no poguessin pagar l'escola que poguessin entrar gratuitament, ella sense cap mes sortida va asentir.
 • Director del Conservatori de Praga

  Director del Conservatori de Praga
  En els ultims anys de la vida d'Anonin va rebre molt alacs, el van fer director del Conservatori de Praga, tambe l'emparador Francesc Josep l'anomenà senador vitalici entre d'altres coses.
 • Antonín Dvorák mort.

  Antonín Dvorák mort.
  Antonin no havia estat quasi mai malalt fins que va tenir un constipat molt fort i una trombosi celebral va acabar amb ell.