Jespers Liv

 • Jag föddes

  Jag föddes Den 25 september 2004 i Västervik på eftermiddagen klocka 17:05. Jag vägde 3600 gram och jag var 54 cm lång.
 • Mina föräldrar

  Mina föräldrar har alltid varit snälla och inte så hårda mått mig i min barndom. Dom har alltid hittat på något med mig när jag var liten för dom vill ha att jag blev bra uppfostran. Det jag vill ge min föräldrar cred för är att dom har orkat med mig. Jag var riktig jobbig som barn.
 • Teneriffa

  Det var när jag var 3 år gammal och jag åkte utomlands första gången i mitt liv. Andra dagen så var det barn aktivitet i poolen. Hon fråga min först om jag snacka svenska, finska,norska,ryska och jag var helt tyst. Sen fråga hon om jag snacka engelska och jag som var så störd säger YES!
 • Klättrade på tak i Turkiet

  Jag klättrade på taket för att hämta badbyxor. För under natten hade dom blåst bort från balkongen och jag var den enda som kunde komma till dom. För att det var ett ganska litet tak och väldigt högt upp från marken.
 • Första gången jag cykla utan stöd hjul

  Kommer ihåg att jag var så envis att jag inte skulle cykla utan stödhjul. Så min pappa åkte och köpte en pinne som man håller i och springer efter medans jag cyklar. Det tog 10 minuter för min kusin att springa efter mig sen släppte han och jag kunde cykla nästan fel fritt.
 • Min Syster

  Jag kommer ihåg så väl och det är så fortfarande. Min syrra och jag har typiskt syskon relation vi bråka massor om små saker en vi älskade varande sjukt mycket och vi lekte hela tiden förut. Vi hade alltid kul och min syster hitta alltid på saker som vi kunde göra. En gång när min farmor och farfar skulle vara barn vakt åt oss så kommer jag ihåg att vi satte på tejp på vare vattenkran i huset och vi satte plats folie över hela huset och vi tycket det var skit kul. Vi började väl bråka typ 2009.
 • Första dagen på förskola

  Jag kommer ihåg att jag var sjukt nervös och var jätte blyg då. Men det gick bara en timme så kändes det väldigt tryggt och roligt att vara där. Det var snäll personal och hitta en kompis direkt.
 • Skola

  Jag har alltid tyckt skola varit ganska roligt och intressant men n på senaste när det börjar bli svårare så har jag börjat tröttna väldigt mycket på skolan.